Sag: 18262Frederiksberggade 111459 København K

Centralt beliggende kontorejendom i København K – Kun to minutter fra kommende metrostation på Rådhuspladsen.

Cushman & Wakefield | RED udbyder ejerlejlighed 3, 4, 5 og 6 beliggende Frederiksberggade 11, 1., 2. og 3. sal, 1459 København K til salg.
Her er en unik mulighed for at købe en yderst velbeliggende ejendom centralt i indre København med en stærk lejer, Peakon ApS, med en uopsigelighed på 5 år.
Ejendommen har en ekstrem god beliggenhed med kort gå afstand til de centrale dele af København, og med åbning af Metrolinjens Cityring, vil indre by blive endnu bedre forbundet.
Ejendommen udbydes til en pris på kr. 39.8 mio. svarende til ca. kr. 24.000 pr. m². Ejendommen genererer et afkast af den investerede kapital på 4,26%.

Hovedejendommen er opført i 1918 og er beliggende på hjørnet af Kattesundet og Frederiksberggade. Hovedejendommen består af én bygning og blev i 2004 opdelt i 7 ejerlejligheder. Ejerlejlighed nr. 1, 2 og 7, udgør retail i stuen og er ikke en del af denne handel.
Handlen omfatter ejerlejlighed 3, 4, 5 og 6, som fremstår som et samlet lejemål der benyttes til kontor. Det samlede BBR-areal for disse ejerlejligheder udgør 1.607 m². De fire ejerlejligheder ligger på 1. til 3. sal fordelt på 589 m² på 1. sal, 589 m² på 2. sal og 429 m² på 3. sal.
De tre etager er netop udlejet til én og samme lejer, Peakon ApS, som pr. 1. maj 2019 flyttede ind i lejemålet. I den forbindelse er kontorarealerne istandsat med respekt for ejendommens flotte detaljer som høje paneler, sildebensparket, stukke og rosetter, samt et eksklusivt trappeløb.
Peakons lejemål fremstår lyst og imødekommende med godt lysindfald  fra de store vinduespartier. I det løftede gårdrum er der en tagterrasse med udgang fra både 1. og 2. sal som Peakon har eksklusiv brugsret til.
De har desuden brugsret til adgangsarealet i stueplan, opgangen samt elevator i Frederiksberggade 11.
Adgangen til ejendommen kan ske direkte fra Frederiksberggade via den rummelige trappeopgang eller en af ejendommens 2 elevatorer som fører direkte op til kontoretagerne. Der er også adgang til ejendommen fra Kattesundet enten via nævnte elevator eller mindre spindeltrappe.