Sag: 17634Jægersborg Alle 42920 Charlottenlund

Kontorejendom med mulighed for lagerlokaler, Nord for København. Fra 545 m2 – 2.320 m2

Fantastisk synlighed og op til ca. 1.230 m² i et plan. Beliggende kun 1 min. gang fra Charlottenlund Station og få minutters kørsel til større indfaldsveje. Ejendommen har flot og markant indgangsparti med loungeområde.

Kontorerne er udpræget storrumskontorer som er effektivt og optimalt indrettet. Der vil være mulighed for fleksible indretningsløsninger, så man kan få præcis den indretning der matcher virksomhedens behov.

Lejemål i varierende størrelser fra 545 m² til 2.320 m² med mulighed for storrumskontorer, enkeltmandskontorer, mødelokaler mv. Lejemålene kan, efter aftale, overtages med indretning efter lejers ønsker og behov. Der er ligeledes mulighed for leje af lagerlokale 212 m².

1 min. fra ejendommen er Charlottenlund Station med direkte forbindelse til Indre By. Ejendommen ligger ca. 10 km nord for centrum af København og ca. 18 km fra Lufthavnen.

Der er p-pladser i ejendommens p-kælder og mulighed for at parkerer i nærområdet. Fra p-kælderen er der elevator med direkte adgang til lejemålene.

Lejen udgør årligt:
1 og 2. sal: 1.100 kr. pr. m2
3. sal: 1.250 kr. pr. m2
Kælder arkiv/lager: 600 kr. pr. m2

Bil:
Nem adgang til Helsingørmotorvejen og Motorring 3, Strandvejen og Klampenborgvej.

Tog:
Tæt på Charlottenlund St. hvor man kan være på Nørreport St. på ca. 18 min. eller på Hellerup St. på 4 min. Hellerup St. er trafikknudepunkt med direkte forbindelse til Nordsjælland og til Hovedbanegården, Københavns Lufthavn samt Malmø.

Bus:
Linje 169 og 176 kører fra Charlottenlund St.