Kim Søberg Petersen

Cushman & Wakefield | RED har budt Kim Søberg Petersen velkommen som partner til Capital Markets, og yderligere styrket sin forretning indenfor ejendomsrelateret corporate finance.

Kim er hentet fra PwC Real Estate, hvor han som partner var ansvarlig for blandt andet køb og salg af ejendomme og ejendomsselskaber.

”Kims mangeårige erfaring indenfor transaktionsområdet vil understøtte REDs tilgang til strukturerede salgsprocesser, hvor vi skaber værdi for vores kunder ved at forstå og nedbryde kompleksitet og maksimere værdierne for vores kunder” udtaler managing partner, Nicholas Thurø.

RED ønsker med udvidelse af partnerkredsen at fastholde sin stærke position indenfor markedet for strukturerede ejendomshandler, hvor Kims viden, netværk og ikke mindst værdier passer godt ind i den kultur som kendetegner RED.

”Vi er meget tilfredse med, at vi har kunne tiltrække en kapacitet som Kim til RED. De seneste år har vi optaget en række nye partnere og det er ingen hemmelighed, at vi fortsat ønsker at tiltrække talenter og etablerede kapaciteter til RED – både på medarbejder- og partnerniveau.”

Efter Claus Bælums udtræden og Kim Søberg Petersens indtræden udgøres partnerkredsen igen af 9 partnere:

Nicholas Thurø (Managing Partner)
Bjarne Jensen (Bestyrelsesformand)
Kjeld Pedersen
Bo Stevnss
Kristian Vinggaard
Jesper Anderson
Lior Koren
Anders Krogh
Kim Søberg Petersen