Vi søger en advokatsekretær eller ejendomsadministrator som vores nye kollega

Du er en erfaren og stærk sagsbehandler med viden og interesse for ejendomstransaktioner og udlejningsprojekter.

En udfordrende hverdag
Dit job bliver at bistå vores mæglere med udarbejdelse af lejekontrakter og sagsbehandling af ejendomstransaktioner. Vi giver dig masser af ansvar, og muligheden for at levere en aktiv deltagelse i vores investerings- og udlejningsprocesser. Du vil arbejde på tværs af vores Capital Markets-, Retail- og Office Lettings-afdelinger.

Du får en udfordrende og udviklende hverdag hos os med faglig sparring på højt niveau. Men det er også vigtigt, at vi fungerer sammen. Vi har fokus på team spirit, socialt samvær og på sammen at skabe et inspirerende og uhøjtideligt, men seriøst arbejdsmiljø.

Hvem er du?
Du er vores nye kollega, hvis du:

  • Har nogle års erfaring fra erhvervsmægler eller advokatvirksomhed, hvor du har arbejdet med ejendomstransaktioner og udlejning
  • Har indgående kendskab til Erhvervslejeloven og Lejeloven
  • Er struktureret og kan bevare overblikket i en travl hverdag uden at gå på kompromis med kvaliteten
  • Har en stærk interesse for ejendomsmarkedet
  • Har gode retoriske og sproglige evner i dansk og engelsk
  • Er ansvarlig, kvalitetsfokuseret og med høj arbejdsmoral

Hvem er vi?
RED | Cushman & Wakefield rådgiver de største ejendomsaktører på det danske ejendomsmarked inden for salg, udlejning og værdiansættelse. Vores værdier i en kompleks og dynamisk verden er omhu, erfaring og ansvarlighed.

Vores målsætning er at levere værdiskabende ydelser af højeste faglige kvalitet i forhold til opgaven. Det kan vi, fordi vores samlede organisatoriske kompetencer er et stærkt fællesskab af dedikerede, tilfredse og dygtige medarbejdere og partnere. Du kommer til at sparre med de dygtigste i branchen.

RED | Cushman & Wakefield blev stiftet i 2004 og består i dag af 32 dedikerede ejendomsfolk.

At vi er Cushman & Wakefields alliancepartner i Danmark betyder, at din hverdag hos os også har en spændende international vinkel.

Vil du vide mere?
Ønsker du yderligere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Mark Hjortkilde på 3313 1399 eller på mah@red.dk.

Send din ansøgning senest den 21. august 2017 til Mark Hjortkilde på mah@red.dk.

RED | Cushman & Wakefield, Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K