Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K
Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K|CVR-nr.: 30 53 49 99|Telefon: +45 33 13 13 99|E-mail: red@red.dk

Capital Markets

Lad os lede processen, hvis I vil sælge eller investere i fast ejendom. Vi varetager traditionelle ejendomssalg og selskabshandler med ejendomme. Vi markedsfører investeringsejendomme i både ind- og udland, og når vi rådgiver om ejendomstransaktioner, supplerer vi den traditionelle mæglertilgang med en corporate finance-synsvinkel.

TUNGT DATAGRUNDLAG, BREDT INVESTORNETVÆRK
Salg af investeringsejendom kræver ejendomsforståelse og kendskab. Kendskab til markedet, dets historik og relevante investorer. Og jo bedre man kender de potentielle investorer – hvad de søger, deres investeringskriterier, de rigtige kontaktpersoner – des bedre står man som sælger. Både i forhold til pris og proces.

Vi har det mest veldokumenterede datagrundlag i branchen, og vi kender de fleste relevante investorer i både ind- og udland. Vi kan derfor skabe et kompetitivt salgsforløb blandt flere potentielle investorer. Det er godt for prisen. Og det er nemt for jer.

Kompetencer

01. Due Dilligence

Vi tager os den tid, der skal til for at være godt forberedt – og på forkant med eventuelle problemstillinger og spørgsmål fra mulige investorer. Vores dybdegående gennemgang af kommercielle og juridiske forhold betyder til gengæld, at salgsmaterialet er af højeste kvalitet, at ingen skal forholde sig til ”overraskelser”, når først ejendommen er i markedet, og at selve salgsprocessen går hurtigere.

Kompetencer

02. Salgsproces

Vi tilrettelægger salgsprocesser, der matcher den enkelte ejendom eller portefølje samt sælgers ønsker til diskretion eller offentlighed. Vores kendskab til investorerne i markedet giver os mulighed for at gennemføre målrettet og direkte markedsføring blandt et smalt eller bredt felt af potentielle købere. Og igennem hele processen holder vi en tæt dialog med sælger om reaktionerne fra markedet og strategien for salget.

Kompetencer

03. Forhandling

Salgsprocesserne ledes altid af vores partnere og seniorrådgivere. De kommercielle forhandlinger varetages derfor af rådgivere med stor transaktionserfaring. Prisen forhandles som udgangspunkt for handlen, men vi håndterer også forhandling af de øvrige vilkår i købsaftalen i tæt samarbejde med sælger og eventuelle øvrige rådgivere.

Kompetencer

04. Udland

Vores alliance med Cushman & Wakefield giver os en optimal platform til at markedsføre aktiver globalt og bringe nye investorer og kapital til Danmark. Vi sammensætter altid et team i samarbejde med Cushman & Wakefield til markedsføring af de ejendomme og porteføljer, der har international relevans.

Kompetencer

05. Netværk

Vi har mere end 15 års erfaring på det danske ejendomsmarked og har derfor et indgående kendskab til de aktive investorer i markedet og også tæt kontakt til mange af dem. Både danske og udenlandske. På den måde sikrer vi, at vi hele tiden er ajour med aktuelle ønsker og krav. Derudover udvides vores netværk kontinuerligt med nye investorer, der har en strategi for investering i Norden.

Kompetencer

06. Data

Vi har markedets bedste researchdatabase: ReData, som indeholder detaljer om mere end 17.000 handler fra perioden 2012 til nu, og som bliver opdateret løbende og optimeret. Vi kender derfor de seneste prisbevægelser i markedet og ved, hvilke investorer der er mest aktive og konkurrencedygtige.

Capital Markets-specialisterne

Download vCard

Nicholas Thurø

Managing Partner, Capital Markets
26 24 20 40
Nicholas er medstifter af RED (grundlagt 2004). Han arbejder med rådgivning om køb og salg af investeringsejendomme.
Download vCard

Bjarne Jensen

Partner, Chairman of the Board
26 73 37 26
Bjarne er medstifter af RED (grundlagt 2004) og formand for bestyrelsen. Bjarne arbejder med rådgivning om køb og salg af investeringsejendomme.
Download vCard

Kjeld Pedersen

Partner, Capital Markets
51 51 97 92
Kjeld har været hos RED siden 2013 og trådte i 2015 ind i partnerkredsen. Kjeld arbejder med rådgivning om køb og salg af investeringsejendomme.
Download vCard

Lior Koren

Partner, Head of Capital Markets
27 11 05 08
Lior har været hos RED siden 2008 og trådte i 2017 ind i partnerkredsen. Han sidder med rådgivning om køb og salg af investeringsejendomme.
Download vCard

Kim Søberg Petersen

Partner, Capital Markets
21 83 16 21
Kim har været hos RED siden 2021, hvor han blev medlem af partnerkredsen. Kim arbejder med rådgivning om køb og salg af investeringsejendomme.
Download vCard

Natalie Kieler Kvam

Associate Partner
81 61 34 43
Natalie har været hos RED siden 2015. Hun sidder med ansvaret for køberrådgivning.
Download vCard

Bjarne Harpøth Christensen

Director
30 17 18 21
Bjarne har været hos RED siden 2022. Han arbejder med transaktioner, værdiansættelse, rekonstruktioner, børsforhold og har erfaring fra realkreditsektoren.
Download vCard

Charlotte Husen

Director
88 77 32 21
Charlotte har været hos RED siden 2019. Hun er uddannet jurist og arbejder med intern due diligence.
Download vCard

Josefine Pfeiffer

Manager
29 90 06 55
Josefine har været hos RED siden 2020. Hun arbejder med værdiansættelser, analysematerialer, salgsmaterialer og håndtering af investordialoger.
Download vCard

Morten de Lichtenberg

Associate
33 13 13 99
Morten har været hos RED siden 2022. Han arbejder med udarbejdelse af materiale i forbindelse med oplæg og prospekter.
Download vCard

Adam Alexander Bligaard

Junior Associate
33 13 13 99
Adam har været hos RED siden 2023. Han arbejder med udarbejdelse af materiale i forbindelse med oplæg og prospekter.
Download vCard

Anne Jacobine

Junior Associate
33 13 13 99
Anne har været hos RED siden 2024. Hun arbejder med indsamling af data, analytisk arbejde samt udarbejdelse af materiale i forbindelse med oplæg og prospekter.
Download vCard

Jakob Rud Seerup

Junior Associate
42 52 32 96
Jakob har været hos RED siden 2023. Han arbejder med udarbejdelse af materiale i forbindelse med prospekter og salgsmateriale, samt analytisk arbejde.
Download vCard

Simon Peter Møller

Junior Associate
33 13 13 99
Simon har været hos RED siden 2022. Han arbejder med dataindsamling, analytisk arbejde og forberedelse af salgsmateriale.

Hvad vores kunder siger

Torben Røsler
Ejendomsselskabet Casa Nord
"Cushman & Wakefield | RED har igennem en længere periode bevist sit værd og skabt stor værdi i processen med at sælge vores ejendomme. De forstår at give tryghed og gennemsigtighed i hele forløbet, med stor fokus på vores projekter, samtidig med at kunne levere et professionelt og grundigt informationsniveau fra start til slut."
Carsten Rasmussen
Direktør, Freja Ejendomme A/S
“Freja Ejendomme har ved flere lejligheder med stor udbytte gjort nytte af RED’s kompetencer ud i at strukturere større komplekse salgsprocesser og ikke mindst i at estimere forskellige salgscases som forudsætning for udbudsform og vilkår. RED har i alle sammenhænge eksemplarisk arbejdet integreret og transparent i forhold til Frejas egen salgs- og udviklingsfunktion.”