Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K
Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K|CVR-nr.: 30 53 49 99|Telefon: +45 33 13 13 99|E-mail: red@red.dk

Occupier Services

Lad os hjælpe jer med at eksekvere på virksomhedens lejemålsstrategi og rådgive jer om markedets aktører, standarder, vilkår og økonomi. I vores afdeling yder vi lejerrådgivning og markedsafsøgning med særligt fokus på kontor og lager i Danmarks største byer. Vi kan hjælpe jer med et enkelt lejemål – eller med hele porteføljen.

INDSIGT OG UDSYN
Leje af erhvervslejemål er en disciplin, de færreste virksomheder har stor erfaring med. At finde det lejemål, der bedst matcher jeres virksomheds- og lokalestrategi, kræver markedskendskab. Og forhandling af en lejekontrakt kræver juridisk, økonomisk og kommerciel indsigt.

I Occupier Services-afdelingen hos Cushman & Wakefield | RED er det heldigvis netop det, vi beskæftiger os med. Hver dag. Året rundt.

KOMPETENCER

01. Markedsanalyse

Ligger jeres virksomhed det rigtige sted? Udnytter I lokalerne optimalt? Betaler I det rigtige i leje? Hvad gør de andre aktører på markedet? Er der potentiale for optimering? Vi analyserer netop jeres situation og afdækker de forskellige alternativer og løsningsmuligheder, der findes for netop jer. På baggrund af alt dette får I en gennemarbejdet analyse og et oplyst grundlag at træffe vigtige beslutninger på.

KOMPETENCER

02. Lejemålssøgning

Hvis I overvejer at flytte til et nyt lejemål, kan vi hjælpe jer med en struktureret Search & Selection-proces, som omfatter identifikation af lejemålskriterier, afsøgning af markedet (inkl. den ikke-transparente del), udarbejdelse af en samlet oversigt over egnede lejemål, økonomiske analyser af de forskellige lejemål og scenarier – herunder en Stay vs Go-analyse, deltagelse i besigtigelser, bindeled til øvrige involverede rådgivere og forhandling af lejekontrakt.

KOMPETENCER

03. Forhandling af lejekontrakt

Hvis I savner erfaring med forhandling af erhvervslejekontrakter, kan vi forhandle for jer. Vi sikrer jer et optimalt forhandlingsresultat og en markedskonform lejekontrakt, der tilgodeser jeres unikke behov. Samtidig kan I hvile trygt i en struktureret forhandlingsproces og en professionel dialog med den udlejer, I skal bo hos mange år fremover.

KOMPETENCER

04. Genforhandling af lejevilkår

Betaler I for meget i leje? Er der potentiale for forbedringer i jeres lejemål eller i jeres lejekontrakt?

Vi kan hjælpe med at belyse optimeringspotentialer og forhandlingsstyrker og med at afdække jeres unikke behov i forhold til jeres lejemål og dets vilkår. Herefter tilrettelægger vi en forhandlingsstrategi og sætter gang i en professionel og kompetent genforhandling af jeres lejekontrakt med udlejer. I får en smidig og professionel proces – og et optimalt forhandlingsresultat.

Occupier Services-specialisterne

Download vCard

Allan Ulrich Bjørnsholm

Head of Occupier Services
29 72 72 84
Allan har været hos RED siden 2018. Han er uddannet jurist og arbejder med udvikling og eksekvering af ejendomsstrategier for lejere.
Download vCard

Isabella Witthaus

Senior Associate
60 15 21 52
Isabella har været hos RED siden 2024. Hun er uddannet ejendomsmægler, læser til Diplomvaluar, og arbejder med lejemålsstrategier, markedsundersøgelser samt optimeringspotentialer.
Download vCard

Emma M. S. Cordsen

Associate
21 60 10 25
Emma har været hos RED siden 2016. Hun er uddannet jurist, og arbejder med ejendomsstrategier for lejere, markedsundersøgelser samt formidling af markedsdata og -vilkår.