Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K
Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K|CVR-nr.: 30 53 49 99|Telefon: +45 33 13 13 99|E-mail: red@red.dk

Office Letting

Lad os hjælpe jer med at finde den helt rigtige lejer til jeres kontorlejemål. Vi har mange års erfaring med styring af hele udlejningsprocessen, og vi dækker alle områder af København og Nordsjælland.

ERFARING, ERFARING, ERFARING
Kontorudlejning er en kompleks størrelse. Dels kræver det indsigt i potentiale og udviklingsmuligheder, dels ligger der et stort arbejde i at udbyde, markedsføre og forhandle med relevante lejere, og dels skal der udarbejdes en lejekontrakt, der både lever op til alle juridiske krav og sikrer et godt samarbejde mellem lejer og udlejer.

Heldigvis er det lige præcis det, vi er specialiserede i og bruger al vores tid på i Office Letting-afdelingen hos Cushman & Wakefield | RED.

Kompetencer

01. Udlejningsproces

Vi tager os af hele udlejningsprocessen – lige fra den indledende dialog om ejendommens potentiale og udviklingsmuligheder til fastsættelse af leje, udbud på markedet og markedsføring, fremvisning for relevante lejere, forhandlinger og udarbejdelse af lejekontrakt. Vi er altid flere mæglere på samme sag, så vi sikrer, at alle aspekter af sagen er afdækket, og at vi trækker på al relevant ekspertise.

Kompetencer

02. Udlejningsstrategi

Vi holder os kontinuerligt ajour med udviklingen i lejernes efterspørgsel og tendenser i markedet, og vi kan derfor udvikle en udlejningsstrategi, der både reducerer risikoen for tomgang og fremtidssikrer ejendommens udlejningspotentiale.

Kompetencer

03. Rådgivning og forhandling

Vi yder rådgivning og sparring i forbindelse med forhandling og udarbejdelse af lejekontrakt. Og vi sikrer, at den færdige lejekontrakt tilgodeser både udlejers og lejers interesser og danner basis for et godt samarbejde mange år frem.

Kompetencer

04. Markedskendskab

Vores årelange erfaring, vores meget store datagrundlag – som blandt andet indbefatter vores mange tidligere udlejninger – og vores omfattende netværk sikrer os et indgående kendskab til kontorudlejningsmarkedet.

 

Kompetencer

05. Markedsføring

Vi vurderer sammen med udlejer, hvordan et eller flere lejemål bedst kan præsenteres, og hvordan de skal markedsføres for at nå den relevante målgruppe. Vores interne team af grafiske designere sikrer, at alt præsentationsmateriale og annoncering i trykte og digitale medier har høj kvalitet og et professionelt udtryk.

Office Letting-specialisterne

Download vCard

Anders Krogh

Partner, Office Letting
25 15 80 02
Anders har været hos RED siden 2014, og trådte i 2021 ind i partnerkredsen. Anders arbejder med udlejning af kontorlejemål og rådgivning af både lejere og udlejere.
Download vCard

Oliver Hansen

Associate Partner
22 27 66 00
Oliver har været hos RED siden 2021. Han arbejder til daglig som udadgående rådgiver.
Download vCard

Kristina Brandt Pedersen

Senior Project Coordinator
22 53 36 92
Kristina har været hos RED siden 2019. Hun er ansvarlig for de interne processer og det administrative arbejde i afdelingen.
Download vCard

Josephine Holbøll-Bagge

Project Coordinator
23 70 34 64
Josephine har været hos RED siden 2022. Hun arbejder med indsamling af materiale og data, samt udarbejdelse af materiale i forbindelse med oplæg og prospekter.
Download vCard

Lisa-Cornelia Hatt-Winther

Project Coordinator
22 85 29 39
Lisa har været hos RED siden 2022. Hun supporterer rådgiverne med kunderelaterede opgaver og løser forskellige administrative opgaver.

Hvad vores kunder siger

Luise Knokgaard
Udlejningschef, C.W. Obel Ejendomme A/S
RED har en yderst professionel tilgang til erhvervsudlejning af kontorlejemål, deres materiale er altid i orden og gennemarbejdet. De er super skarpe på prissætning og forhandling. Altid en fornøjelse at samarbejde med RED.
Thomas Rasmussen
CEO, Devote Consulting
Vi er en hastigt voksende virksomhed, og det har været (og er) en udfordring at finde det rette lejemål på rette tid. Af RED fik vi dog den rette rådgivning, ikke kun rådgivning på at få nedfældet korte- og langsigtede behov, men også timing af nyt lejemål og sidst men ikke mindst match med den rette udlejer. Det var en meget professionel håndtering af vores behov og aftaleindgåelse med udlejer.