Foruden de danske motorveje findes der ingen strækninger i Danmark, der er mere trafikkerede end H. C. Andersens Boulevard, som løber fra Søerne ved Nørrebro til Langebro over Københavns Havn, hvor den markerer grænsen imellem Indre By og Vesterbro.
Med ryggen til ejendommen kigger man direkte på landets med afstand største turistattraktion, forlystelsesparken Tivoli, imens det fjerde mest besøgte museum, Glyptoteket, ligger akkurat til venstre herfor. Ligeledes flankeret af Rådhuspladsen til højre, er ejendommen således placeret i et område af byen, der summer af liv, kørende som gående, på alle tidspunkter af døgnet.
Her er således et lejemål, hvis grundplan er stort nok til afholdelse af et halbal, imens placeringen er alt andet end en landsbymark.
Indre By i København er rig på mange ting: Eminente kulturtilbud, et livligt havnemiljø, en veludviklet gastronomiscene og meget andet kan findes i byen. Denne gamle bydel savner dog nogle faciliteter, som kan huse mange mennesker. Bygningsmassen i området er ganske enkelt for lille.
Derfor er ejendommen på H.C. Andersens Boulevard 27 særegen for bydelen, der ellers huset de ældste og mest skæve huse i hovedstaden. Ejendommen her er stor, rummelig og med plads til det meste, hvad end det er museumsaktiviteter, detailhandel eller restauration.
Faktisk måler lejemålet i stueetagen indvendigt hhv. ca. 29 m og 31 m på sit bredeste og længste sted, og i tæt på ingen anden ejendom i området findes noget tilsvarende.
Som supplement til stueetagen er kælderen, hvor der i dag findes toilet- og omklædningsfaciliteter, lagermuligheder samt meget andet.