Salg af markant kontorejendom ved Rådhuspladsen

Markant kontorejendom ved Rådhuspladsen solgt til Pensam. RED har bistået Københavns Kommune i salget af Regnbuepladsen 7-9 / Farvergade 10-12. Salget af den 4.632 kvm. store ejendom på den centrale beliggenhed ved Københavns Rådhus er gennemført som et struktureret offentligt udbud. Pensam overtager ejendommen, der har flere udviklingsmuligheder, men vil forventeligt fortsætte sit liv som kontorejendom efter en istandsættelse og modernisering.

Ny domicil til Danmarks Skibskredit A/S

  • Langebrogade 5
Efter 25 år på Sankt Annæ Plads 1-3 er Danmarks Skibskredit vokset ud af rammerne og har nu fået dobbelt så meget plads på Langebrogade 5 og dermed plads til vækst. ” Vi er desværre vokset ud af vores fantastiske domicil på Sankt Annæ Plads, som vi købte i 1995, og har derfor igennem en længere periode afdækket markedet for ledige kontorer i det centrale København. Vores prioritering har været at købe et nyt domicil, og vi er derfor glade for at det lykkedes at nå til enighed med Park Street Nordicom om køb af Langebrogade 5, som vi forventer at kunne forblive i så langt øjet rækker”, udtaler direktør Erik I. Lassen fra Danmarks Skibskredit. RED har bistået Danmarks Skibskredit med købet af det nye domicil som de forventer at flytte til i slutningen af 2021.  

Project Pulse – Salg af portefølje på Købmagergade

Cushman & Wakefield | RED har gennem en årrække rådgivet Meyer Bergman i forbindelse med deres køb af strøgejendomme i København. Således var Meyer Bergman en af de første store aktører på strøgmarkedet. Cushman & Wakefield | RED var udpeget som rådgiver i salget af en portefølje bestående af Købmagergade 15, 17-19, 32 og 48. Porteføljen blev solgt til Cordea Savills. ” MEYER BERGMAN HAS BEEN ADVISED BY RED IN ASSOCIATION WITH THE PURCHASE OF SEVERAL HIGH-STREET PROPERTIES IN COPENHAGEN. THEIR ADVISORY INCLUDED BOTH VALUATION OF THE PRO­PERTIES AND COMMERCIAL ADVICE FOR THE DEVEL­OPMENT AND OPTIMIZATION OF VALUES. RED’S ADVI­SORY HAS CREATED SIGNIFICANT VALUE FOR MEYER BERGMAN AND HAS PROVIDED US WITH ESSENTIAL INSIGHT INTO THE DANISH MARKET. THEIR APPROACH HAS BEEN PROFESSIONAL, COMPETENT AND WITH GREAT BUSINESS SENSE. WE CAN WARMLY RECOM­MEND RED AS VALUERS AND ADVISORS.” - Fredrik Kumlin Vice President, Meyer Bergman  

Salg af retailområde i Carlsberg Byen

Cushman & Wakefield | RED rådgav Carlsberg Byen P/S i salget af det første færdigudviklede retailområde i Københavns nye bydel. De fuldt udlejede butiksenhederne, som er beliggende ved den nye Carlsberg Station, blev købt af Aberdeeen Asset Management. Det samlede areal på 7.250 m2 udgør 1/3 af det samlede retailareal, der udvikles i Carlsberg Byen.

Salg af erhvervsejendomme i Valby Maskinpark

På vegne af DFE har Cushman & Wakefield | RED solgt 6 erhvervsejendomme på i alt ca. 24.000 kvm. i ”Valby Maskinfabrik”. Området er under udvikling med både boliger og erhverv, men en række af de oprindelige fabriksejendomme er moderniseret og anvendes i dag til kontorer, butikker og restaurant. Europa Capital blev køber til disse ejendomme i forlængelse af deres køb af boliger i samme område. Valby Maskinfabrik har udsigter til at blive et af de mest spændende nye områder i byen, hvor blandingen af bevarede maskinhaller, kontorbygninger og nyopførte boliger danner rammen om et livligt og arkitektonisk interessant område.

Salg af strøgejendom – Vimmelskaftet 30

Strøgejendommen, Vimmelskaftet 30, solgte vi til ejendomsfonden M&G i en struktureret proces. Ejendommen er ca. 1.830 kvm. og er beliggende på en af de mest trafikerede beliggenheder på Strøget. Størstedelen af ejendommen er udlejet til Zara, der udnytter alle etager – undtaget øverste etage – til butik.

Salg af Galleri K

  • galleri K Red
På vegne af Bank of Ireland forestod Cushman & Wakefield | RED salget af den 16.000 kvm. store butikskarré, Galleri K, i Københavns centrum. Salget var struktureret som budproces, hvor den tyske ejendomsfond, Patrizia, blev den endelige køber. Patrizia har siden udviklet ejendommen med mere F&B i atriummet og ejendommen er fuldt udlejet til et spændende miks af butikslejere.

Salg af Købmagergade 13

  • Reference: Salg af Købmagergade 13
Cushman & Wakefield | RED forestod salget af butiksejerlejligheden på Købmagergade 13, hvori Marimekko er lejer. Salget skete på vegne af private ejere til AEW Europe, der dermed foretog deres første transaktion på det danske marked. Vi er stolte af endnu en gang at kunne introducere nye købere til markedet.

Plus 100.000 square meters bank portfolio on behalf of Danske Bank

  • Reference: Danske Bank

Robert V. S. Nellemann, Head of Strategic Property Asset Management, Danske Bank:

"Danske Bank has used RED's advisory services in its effort of selling the Bank's office portfolio located in Ejby and Høje Taastrup as a sale & lease back of a total of +100,000 sqm. The choice of RED was based on the company's ability to look at the portfolio from a financial perspective. In doing so RED succeeded in making the portfolio attractive to a range of potential investors – both domestic and international. RED has lived up to the Banks trust given to them, and a sale is accomplished within a short period to a price exceeding the forecast by RED. RED has shown the ability to be analytical, structured and focused – therefore our joint success was obtained."

Salg af to ejendomme på Peter Bangs Vej for DFE

  • Reference: Salg af to ejendomme på Peter Bangs Vej for DFE
Cushman & Wakefield | RED har på vegne af De Forenede Ejendomsselskaber solgt to ejendomme på Peter Bangs Vej, Frederiksberg, til Pensam. Ejendommene udgør i alt 7.500 kvm. og er primært udlejet til Frederiksberg Kommune, Københavns Universitet og Fakta. Handlen kom på plads i april 2017 i forlængelse af en række salg af boliger og erhvervsejendomme for DFE i Valby Maskinpark.

Køberrådgivning for AEW Europe – Købmagergade 11

  • Reference: Køberrådgivning for AEW Europe – Købmagergade 11
På vegne af AEW Europe har Cushman & Wakefield | RED været køberrådgiver i transaktionen med Købmagergade 11, hvor Patrizia var sælger. Vi identificerede handlen for AEW Europe, der var ny spiller på markedet efter købet af Købmagergade 13. Ejendommen er centralt beliggende på Købmagergade med Abercrombie & Fitch og SAS Institute som lejere.

Nybrogade 12

  • Reference: Nybrogade 12, København K

Salg af Realkreditrådets tidligere hovedkontor

I forbindelse med Realkreditrådets fusion med Finansrådet og efterfølgende flytning til Amaliegade, skulle Realkreditrådets hovedkontor på Nybrogade sælges som en tom kontorejendom. Cushman & Wakefield | RED forestod salget og udbød ejendommen i en diskret og målrettet proces, hvor den endelig køber blev fundet i Karberghus. Salget blev gennemført på to måneder. Vores primære succeskriterie i denne sag var at finde den helt rigtige køber på ganske kort tid, således at sælger kunne rette sit fokus mod den forestående fusion og flytning. Det mener vi, at vi gjorde i Karberghus, der kan føje ejendommen til porteføljen af klassiske københavnerejendomme, hvoraf flere er tegnet af Philip de Lange.

Illum

  • Reference: Illum
Illum er Danmarks bedst beliggende retail-bygning og er oprindeligt opført i 1891 af AC Illum. Ejendommen er solgt til en udenlandsk ejendomsfond i tæt samarbejde med Cushman & Wakefield i London.