Capital Markets specialister

Hos Cushman & Wakefield | RED har vi specialiseret os i salg af investeringsejendomme inden for alle segmenter – enkeltejendomme og porteføljer.

Vores Capital Markets team rådgiver sælgere og købere i klassiske ejendomstransaktioner såvel som selskabshandler.

Vi er omhyggelige og arbejder med udgangspunkt i en traditionel mæglermæssig tilgang til sagerne og derudover supplerer vi med en corporate finance synsvinkel.

Vores mål er altid at bringe maksimal værdi til vores klienter.

Vi optimerer med omhu

Vores tilgang er altid en grundig forberedelse af sagerne, der hjælper os og vores klienter med at være på forkant med problemstillingerne. Inden vi bringer ejendomme i markedet, foretager vi derfor altid en dybdegående sælger due diligence, hvor vi gennemgår kommercielle og juridiske forhold. Dette sikrer en væsentlig hurtigere proces og optimering af ejendommenes værdi.

Erfaring og netværk

Med mere end 15 års erfaring fra det danske marked har Cushman & Wakefield | RED et yderst godt kendskab til de aktive investorer i markedet – danske såvel som udenlandske. Vores alliance med Cushman & Wakefield giver os en optimal platform til at markedsføre aktiver globalt, hvilket i flere tilfælde har resulteret i, at vi har bragt ny kapital til markedet. Til markedsføring ejendomme og porteføljer med global appel sammensætter vi et team i samarbejde med Cushman & Wakefield, hvor deres internationale netværk supplerer vores lokale kendskab.