Målrettet dialog og rådgivning

Vi har specialiseret os i retail og butiksejendomme og har siden 2009 haft en afdeling med fokus på disse områder. Derfor kan vi imødekomme den stigende efterspørgsel fra både dansk og international detailhandel. Vi beskæftiger os med alt inden for udlejning, afståelse, målrettet relokering, nyetableringer og rådgivning i alle henseender.

For at sikre kvalitet i særklasse har vi en løbende dialog med aktører i detailhandelen. Derfor er vi i konstant kontakt med både danske og internationale kæder, herunder eksisterende mærker, men også nye internationale mærker, der ønsker at etablere sig på det danske marked.

Fokus på behov og placeringer

Vores Retail Services koncentrerer sig geografisk særligt om attraktive beliggenheder i centrum af København City, fx Strøget, Købmagergade og de nye stærke handelsgader. Desuden har vi succes med retail i større, kendte butikscentre i Københavnsområdet. For at finde den optimale beliggenhed er det vores fornemste opgave at lytte til og forstå klientens behov.

Herefter kortlægger vi behovene i detaljer for at sikre den bedst mulige servicering. Gennem denne proces opnår Retail Services uvurderlig viden om mulighederne i markedet de detailhandlende imellem – alt selvsagt under hensyn til den enkelte virksomheds oplysninger og ønsker, som vi behandler med diskretion.

International indsigt og erfaring

Cushman & Wakefield | RED er associeret samarbejdspartner med Cushman & Wakefield, som internationalt har 750 retailmedarbejdere til at betjene globale samarbejdsaftaler med over 250 internationale butikskæder. Vores Retail Services drager fordel af partnerskabet i Danmark.