Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K
Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K|CVR-nr.: 30 53 49 99|Telefon: +45 33 13 13 99|E-mail: red@red.dk

Flere internationale investorer ventes at søge mod Danmark

#Investering #Trends

Europa er det foretrukne marked for internationale ejendomsinvestorer og København ligger højt på listen over attraktive markeder med kontor og logistik i front.

Ifølge RED’s internationale samarbejdspartner Cushman & Wakefield fastholdt Europa i 2018 sin position som det mest efterspurgte marked for international kapital. Sidste år blev 53% af alle cross-border transaktioner således gennemført i Europa, ifølge rapporten Global Investment Atlas. Europa er samtidig den eneste region, med undtagelse af Afrika og Mellemøsten, hvor de internationale investorer har købt for mere en de regionale (europæiske) investorer. Internationale investorer lagde således $ 88 billioner i europæiske ejendomme, mens europæerne selv investerede for $ 81 billioner på de europæiske markeder.Danmark er attraktivt for de internationale investorer

På trods af en faldende transaktionsvolumen, i såvel Danmark som det øvrige Europa, er aktivitetsniveauet meget højt og den meget lave rente betyder, at det fortsat er attraktivt at investere i fast ejendom. Et aktiv, som til dels er inflationssikret og genererer et løbende afkast i modsætning til de fleste øvrige aktivklasser.
”De internationale investorer opfatter fortsat det danske ejendomsmarked som attraktivt. Særligt det stabile politiske miljø, den generelle økonomiske vækst samt den lave finansieringsrente via det danske realkreditsystem er faktorer, som tiltaler investorerne,” siger Managing Partner hos RED, Nicholas Thurø.

Kontor og logistik i København i høj kurs

Ifølge Global Investment Atlas ligger København højt på listen over attraktive markeder for investering i kontor og logistik. Dette bakkes op af seneste undersøgelse fra Cushman & Wakefield | RED, hvor de nordiske investorer forventer de bedste investeringsvilkår i 2019 på netop disse markeder. I Global Investment Atlas vurderes Norden som helhed som et attraktivt marked for investering i bolig og retail.

Læs Global Investment Atlas her.