Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K
Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K|CVR-nr.: 30 53 49 99|Telefon: +45 33 13 13 99|E-mail: red@red.dk

Mønter og medaljer til Brøndbys flotteste flerbrugerejendom

#Udlejning

Danmarks største forhandler af mønter og medaljer, Mønthuset Danmark, får nyt kontor i Brøndby, når de til sommer flytter fra København City til Brøndby. RED står for udlejningen af det lækre flerbrugerhus, hvor der fortsat er mulighed for at leje kontor.

Mønthuset Danmark varetager markedsføring, salg og distribution af samlermønter, officielle jubilæumsmønter samt medaljer i guld og sølv til det danske marked. Til sommer flytter virksomhedens 30 ansatte fra Vestergade i København til Brøndby, hvor de har lejet 573 m² på Kirkebjerg Parkvej 9.

Lejemålet er en del af en fantastisk flerbrugerejendom, hvor der stadig er op til 1.779 m² ledigt, med mulighed for en meget effektiv arealudnyttelse. Den imponerende ejendom skiller sig markant ud i området med sine hvidpudsede facader og sorte tegl, og byder velkommen med to store gamle fyrretræer midt på gårdspladsen.

Kirkebjerg Parkvej 9 byder på fælles faciliteter, hvor lejerne kan benytte dig af fælles kantine med tilhørende gårdmiljø, konferencerum og parkering. Samtidig ligger ejendommen tæt på både ringvej og motorvej samt S-togsstation. Dette gør den let tilgængelig, hvad end medarbejderne ankommer i bil eller med offentlig transpor