Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K
Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K|CVR-nr.: 30 53 49 99|Telefon: +45 33 13 13 99|E-mail: red@red.dk

RED opruster inden for analyse og kontorudlejning

#Om RED

Som et led i virksomhedens fortsatte udvikling har Cushman & Wakefield │RED over de seneste to måneder budt velkommen til fire nye kolleger.

Med henblik på at kunne imødekomme en markant stigende tilgang af opgaver, har RED pr. 1. marts ansat Per Sørensen som Senior Associate i Vurdering & Analyse.

Per Sørensen er 47 år og har mere end 25 års erfaring fra den finansielle sektor med vægt på finansiering af erhvervssegmentet – de seneste 10 år alene inden for ejendomssektoren. Per er uddannet HD (fr) og ejendomsmægler og kommer fra en stilling som Senior Case Manager hos Reviva Capital. Per har desuden erfaring fra både Situs og Aareal Bank, hvor han var henholdsvis Vice President og First Vice President.

Derudover er Anne Sofie Ravn Christensen og Claus Lindkær begge ansat som Junior Associates i vurdering & Analyse.

Administrativ support til Kontorudlejning

Med henblik på at styrke afdelingen for Kontorudlejning har RED ansat Kristina Brandt Pedersen som Back Office Assistant pr. 1. april. Kristina er 26 år, uddannet Finansbachelor og kommer fra CEJ Ejendomsadministration, hvor hun har arbejdet med administration af boligudlejningsejendomme og andelsboligforeninger samt udlejninger af boliger.

De nye medarbejdere følger ansættelsen af Ole Hjort som Director i Vurdering & Analyse i november 2018 og etableringen af en marketingafdeling i januar 2019 med ansættelsen af Mette-Louise Meng og Malene Kihm.

”Vores seneste ansættelser er et led i en strategisk konsolidering af virksomheden, som skal sikre at vi fortsat kan følge med efterspørgslen og også fremover levere rådgivning på et højt professionelt niveau til et stigende antal klienter. Vi er begejstrede for at kunne byde så mange dygtige medarbejdere velkommen og mærke, hvordan kontoret summer af fornyet energi og kreativitet” siger Managing Partner, Nicholas Thurø.