Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K
Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K|CVR-nr.: 30 53 49 99|Telefon: +45 33 13 13 99|E-mail: red@red.dk

Aviva Investors gør første køb i København med city-kontor

#Investering

Ny udenlandsk investor indtager det danske ejendomsmarked med køb af prominent kontor i København K. Cushman & Wakefield | RED har rådgivet Gefion Group ved salget.

På vegne af Gefion Group har RED varetaget salget af ejendommen Niels Juels Gade 9-13 ved Holmens Kanal til Aviva Investors Real Estate, som med købet træder ind på det danske ejendomsmarked. Gefion Group overtog ejendommen i december 2017 med planen om omdannelse af de godt 7.500 m² fordelt på fem etager til både bolig og erhverv.

I udviklingsprocessen fik Gefion Group imidlertid kontakt til virksomheden 3Shape, som laver scannere og software til tandlægeindustrien og havde behov for nyt kontor. Dermed sadlede Gefion Group om og udlejede hele ejendommen til 3Shape. I forbindelse med udlejningen til 3Shape har ejendommen gennemgået en større renovering af både facader og kontorarealer.

“Vi overtog ejendommen i december 2017, og har i perioden siden da renoveret ejendommen og fundet en attraktiv lejer. Det er blevet til en rigtig flot og præsentabel erhvervsejendom, som vi er glade for som ejendomsudviklere at have sat vores præg på.” siger Thomas Færch, adm. direktør og medejer af Gefion Group, i en pressemeddelelse.

Købet markerer Aviva Investors Real Estates første investering i København og investoren er meget tilfreds. “Denne første investering i København udgør endnu en milepæl i Aviva Investors Real Estates paneuropæiske investeringsstrategi. Vi er stolte af at have erhvervet denne prime kontorejendom i et af de mest attraktive skandinaviske markeder,” udtaler Head of Asset Management Continental Europe, Adrien Beuriot, i pressemeddelelsen.