Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K
Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K|CVR-nr.: 30 53 49 99|Telefon: +45 33 13 13 99|E-mail: red@red.dk

Genesta køber 100 lejligheder i Køge

#Investering #Pressemeddelelser

Og udvider dermed deres fokus fra kontorejendomme til boliger i Storkøbenhavn

Cushman & Wakefield | RED har på vegne af CECN, som ejes af Ejendomsselskabet Casa Nord og CEC Group Holding, solgt ejendommen Cirkelhuset 10 i Køge til Genesta. Handlen er gennemført som en selskabshandel.

Ejendommen består af 100 lejligheder, med i alt ca. 7.100 m² til beboelse. Lejlighederne varierer fra 48 – 108 m² i størrelse og henvender sig derved til en bred type af lejere. Boligerne er under opførsel og er klar til indflytning fra oktober til december i år. Genesta overtager det færdige byggeri medio december 2022.

”Cirkelhuset 10 i Køge Nord har nem adgang til motorvejen og den nye station i Køge Nord med tog mod København hvert 10 minut. Så uanset om du pendler med tog eller bil, så tager turen til København hhv. kun 20 eller 30. minutter”, udtaler Torben Røsler fra Casa Nord.

Genesta er i Danmark mest kendt for sin udvikling af Kalvebod Brygge 32, hvor blandt andet Kammeradvokaten er lejer og senest deres køb af Neroport i Ørestaden. Men nu har fonden også rettet sit fokus mod boliger i Storkøbenhavn.

”I 2021 blev der investeret 64 mia. i boligejendomme i Danmark og interessen for Cirkelhuset har også været stor. Vi udbød ejendommen i december og allerede i januar havde vi flere bud på ejendommen. Interessen for boligejendomme forventer vi også bliver stor i 2022 og har flere andre større handler i due diligence”, udtaler Nicholas Thurø fra RED.

 

For yderligere information:

Nicholas Thurø, Managing Partner
Mail: nt@cw-red.dk
Tlf.: 26 24 20 40