Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K
Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K|CVR-nr.: 30 53 49 99|Telefon: +45 33 13 13 99|E-mail: red@red.dk

Et godt formål der er værd at støtte op om

#Om RED #Pressemeddelelser

Fødevarebanken, Børns Vilkår, Børnecancerfonden og Kwerafund

Hos RED har medarbejderne udvalgt hvilke fire organisationer vi ville støtte op om i år. Disse 4 hjælpeorganisationer arbejder hver på deres måde for bedre vilkår i fremtiden.

Fødevarebanken, Børns Vilkår, Børnecancerfonden og Kwerafund har gjort et særligt indtryk på os, og vi er taknemmelige for at kunne støtte op om deres arbejde for at afhjælpe madfattigdom, fremme uddannelse, forskning, støtte og omsorg. Vi er derfor glade for, at vi har kunnet få lov til at bidrage til deres store arbejde.


 

 

FødevareBanken reducerer madspild og afhjælper samtidig madfattigdom i Danmark. FødevareBanken er den største organisation i Danmark, der arbejder struktureret og fødevaresikkert med at fordele madoverskud til socialt udsatte.

 

 

 

 

Børns Vilkår arbejder for at sikre, at ingen børn i Danmark bliver svigtet. Vi sikrer, at alle børn har i hvert fald én, som lytter – og vi hjælper børnene med at få den støtte og omsorg, de har brug for. Vi er der for børnene hver dag. Altid.

 

 

 

Børnecancerfonden er en privat og selvstændig fond, som blev stiftet i 1995 af overlæge, dr.med., Henrik Hertz. Fondens formål er at hjælpe børn med kræft i Danmark.

 

 

 

Kwerafund Ltd. is a social enterprise owned by the Denmark-based charity. Kwerafund contributes to what Malawi needs for the next generation to achieve their dreams and for Malawi to experience the economic development it has the potential to.