Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K
Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K|CVR-nr.: 30 53 49 99|Telefon: +45 33 13 13 99|E-mail: red@red.dk

Stadiongrunden i Helsingør udbydes nu til salg

#Byudvikling #Pressemeddelelser

Grunden er Helsingørs tidligere stadion, hvor fodboldlandsholdet plejer at træne.

En temmelig enestående grund mellem Øresund og skoven, lige bag Strandhotel Marienlyst, hvor det nu bliver muligt at bygge ca. 20.600 etagemeter, fordelt på ca. 210 nye boliger.

Cushman & Wakefield | RED har fået til opgave, på vegne af Helsingør Kommune, at stå for et offentligt udbud. Udbuddet sættes i gang nu, og frist for aflevering af tilbud er sat til den 11. februar 2022.

Helsingør Kommune besluttede allerede i 2016 at bygge et nyt stadion i Helsingør, og samtidig besluttede man at udlægge det gamle stadion til nyt boligbyggeri, så snart det nye stadion kunne tages i brug.

Tegnestuen Vandkunsten vandt i 2019 arkitektkonkurrencen om udfærdigelse af en helhedsplan for det gamle stadionområde. Helhedsplanen sætter de overordnede rammer for arealets bebyggelse med både rækkehuse og lejligheder i op til 2-3 etagers højde. Der ønskes fra kommunens side et bæredygtigt kvalitetsbyggeri med boliger i mange forskellige størrelser og med en stor grad af fællesskab i bebyggelsen.

De bydende skal selv indenfor helhedsplanens rammer fremkomme med skitseforslag til den kommende bebyggelse, og deres købstilbud vil blive bedømt ikke alene på grundlag af pris, men ligeledes på grundlag af det foreslåede projekt og dets bæredygtighed.

Cushman & Wakefield | RED har oprettet et website – www.stadiongrunden.dk hvor alle interesserede kan få yderligere oplysninger om udbuddet.

For yderligere oplysninger:

Lior Koren
Partner, Capital Markets
lk@cw-red.dk
Mobil: 27 11 05 08