Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K
Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K|CVR-nr.: 30 53 49 99|Telefon: +45 33 13 13 99|E-mail: red@red.dk

RED Academy takker deltagerne for et vellykket uddannelsesforløb

#Om RED #Pressemeddelelser

RED Academy afsluttede i forrige uge et succesfuldt uddannelsesorienteret forløb. Forløbet fandt sted i København hos Jeudan i Bredgade 30, og bød på en række spændende oplæg om blandt andet arealer og rådighedsindskrænkning, strukturering af selskabshandler og moms på fast ejendom, erhvervslejeloven og discounted cash flow.

For RED Academy er det primære mål at tilbyde et uddannelsesforløb som er inspirerende og lærerigt for sine deltagere. RED Academy fokuserer derfor på, at præsentere et relevant pensum som afspejler det nuværende marked. Derudover gør RED Academy sig også stor umage i, at hente eksterne oplægsholdere som hver er ekspert indenfor deres individuelle arbejdsområde. I dette uddannelsesforløb havde vi blandt andet besøg af Patrizia Martinelli, Søren Kopp, Claus Bohn Jespersen, Kristian Baatrup, Nicholas Thurø og Jesper Anderson.

Udover at RED Academy skal være fagligt berigende, ønsker vi også at RED Academy skal være en oplagt mulighed for at styrke branchens netværk. I dette forløb var Cushman & Wakefield RED egne medarbejdere deltagende sammen med eksterne investorer og ejendomsvirksomheder.

RED Academys uddannelsesorienteret forløb lever op til Dansk Ejendomsmæglerforenings krav om efteruddannelse som handler.