Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K
Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K|CVR-nr.: 30 53 49 99|Telefon: +45 33 13 13 99|E-mail: red@red.dk

RED vinder alle 4 Euromoney Awards i Danmark for 3. gang!

#Investering #Om RED #Udlejning

Vi har i år vundet samtlige 4 Euromoney Awards tildelt den danske erhvervsmæglerbranche. Vi har således vundet priserne som ”bedst til salg og udlejning”, ”bedst til vurdering”, ”bedst til research” og endelig ”bedste rådgiver samlet set”.

RED vandt også samtlige 4 Euromoney Awards i 2016 og 2017. Prisen som ”bedst til research” genvindes fra sidste år, mens de øvrige tre priser, af branchens aktører, er stemt hjem til RED efter en sæson hos vores kollega i branchen, Sadolin & Albæk (nu Colliers).

Euromoney Awards uddeles én gang årligt af Euromoney Magazine indenfor en række brancher, blandt andet også til banker, kreditforeninger, advokatfirmaer og revisionsfirmaer.

’Vi er rigtig stolte af at tilbageerobre alle 4 priser’, siger managing partner i RED, Nicholas Thurø.

’Vores indsats for at skabe større markedstransparens gør, at vi er ekstra glade for, at markedets aktører vælger os som bedste til research for fjerde år i træk, men RED har jo mange afdelinger, og derfor er det overvældende for os at vinde i alle kategorier’, fortsætter Nicholas Thurø. Vi sætter en ære i, at vores medarbejdere og partnere er blandt de dygtigste i branchen, så i dag glæder vi os over, at det bærer frugt, og takker alle, der mener at vi har gjort det bedst i år.

Global dominans

Også på globalt plan dominerer Cushman & Wakefield prisuddelingen og vinder for andet år i træk prisen som bedste rådgiver i ejendomsbranchen og i år tillige også samtlige 4 globale priser. Cushman & Wakefield synes derfor at have konsolideret sig stærkt i toppen af det globale rådgiverfelt.