Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K
Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K|CVR-nr.: 30 53 49 99|Telefon: +45 33 13 13 99|E-mail: red@red.dk

Grundtvigs Hus ved Rådhuspladsen solgt i smalt udbud

#Investering #Udlejning

På vegne af Capman har RED solgt KAB’s nuværende hovedkontor på Vester Voldgade / Studiestræde til en privat investor.

Handlen med den 9.787 kvm store kontorejendom blev gennemført som en selskabshandel. Ejendommen er historisk og arkitektonisk markant, hvor den ene del af ejendommen, det tidligere ”Hotel Dannevirke” i Studiestræde, skiller sig ud med sit fæstningslignende udtryk.

KAB fraflytter, når deres nye hovedkvarter på Enghavevej er færdigopført, hvorefter ejendommen skal have nyt liv. Med en beliggenhed lige ved Rådhuspladsen er udviklingsmulighederne for denne fantastiske ejendom mange.