Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K
Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K|CVR-nr.: 30 53 49 99|Telefon: +45 33 13 13 99|E-mail: red@red.dk

Derfor skal din virksomhed vælge Engholmene Business Center

#Udlejning

Drømmer du om at flytte din virksomhed ind i et nyt domicil? Engholmene Business Center består af 47.000 kvadratmeter som fordeler sig på fire markante state-of-the-art bygninger, der er skræddersyet til både store, mellemstore og mindre virksomheder.

Er du som virksomhed på udkig efter nye lokaler? Lokaler som gerne skal være moderne, funktionelle, indeholde attraktive fællesområder og samtidig være placeret i et spændende og dynamisk område?
I Enghave Brygge lige ud til Nelson Mandelas Allé kommer Engholmene Business Center til at husere. De 47.000 kvadratmeter skyder op som en del af det lille ørige – Engholmene – midt i København, der omsluttes af kanaler, hyggelige broer og smukke gennemgående kajpromenader. Med placeringen på Enghave Brygge bliver lejerne i Engholmene Business Center en del af et unikt maritimt miljø, hvor arbejdsliv og byliv får fuldt udbytte af alle vandets egenskaber.

”Qua Engholmenes Business Centers store areal er der mulighed for, at virksomheder kan tage en hel bygning og bruge det som domicil. Men det kan også være mellemstore eller mindre virksomheder, som tager helt ned til 1000 kvadratmeter,” fortæller Kim Lang Sørensen, direktør og partner i NPV A/S.

”Det bliver delevenlige og fleksible bygninger, hvor der er tænkt på fællesskabet, hvilket efterspørges hos mange virksomheder i dag. Det er vigtigt, at der er nogle zoner, hvor man også kan møde mennesker fra andre virksomheder for at lade sig inspirere. Netværksdelen skal understøttes af, at der er nogle spændende faciliteter,” siger Kim Lang Sørensen.

Et dynamisk område som er skabt til liv

En af visionerne bag Engholmene er at skabe et område, hvor livet spirer konstant, hvilket er en af grundtankerne bag at kombinere erhverv og bolig i ét byrum, som er tilfældet i Danmarks nye kanalby. På Engholmene vil der blive etableret 2 lystbådehavne, hvor restauranter, caféer, dagligvarebutikker og forskellige serviceerhverv vil danne ramme om et charmerende miljø, hvor folk kan mødes i alle henseender. Her kan du spise frokost med din forretningsforbindelse, ligesom du kan handle de sidste råvare ind til fødselsdagsmiddagen. Engholmenes liv og atmosfære er med andre ord en eksemplarisk balance mellem erhvervslivet og det private – det er her man tager hen for at spise, bo og arbejde.

Unik strategisk placering

Foruden frit udsyn til vandet og den beroligende lyd af skvulpen i vandoverfalden er Engholmene Business Center et erhvervsområde, som er meget attraktivt placeret. Det ligger tæt på centrum, det pulserende Vesterbro og lige ved havnen med alle dens rekreative kvaliteter.

”Nogle virksomheder placerer sig i lejemål udenfor København, hvor der er masser af plads og parkering, men hvor der ikke er noget liv efter arbejde. Andre placerer sig helt centralt, hvor der ikke er så meget plads, men til gengæld sker der noget efter arbejde. Engholmene Business Center bringer det bedste fra begge lejre, da der er tale om et nybyggeri med gode parkeringsmuligheder tæt på city, som bliver en del af et dynamisk område,” siger Kim Lang Sørensen.

Derudover har Engholmene Business Center en unik strategisk placering i forhold til transport ind og ud af byen. Som lejer i Engholmene Business Center får man tæt på perfekte infrastrukturelle rammer i form af let tilgængelighed til motorvejen samt kort afstand til lufthavnen. Desuden kommer der med metroudvidelsen to stoppesteder på Enghave Brygge, ligesom den populære havnebus stopper ved Inderhavnen.

Læs mere om Engholmene Business Center på www.business-center.dk