Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K
Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K|CVR-nr.: 30 53 49 99|Telefon: +45 33 13 13 99|E-mail: red@red.dk

Nu er der bæredygtige delebiler på Engholmene

#Udlejning

I samarbejde med GreenMobility og DriveNow har NPV A/S, som står bag opførelsen af Engholmene Business Center, etableret otte parkeringspladser til bæredygtige delebiler på Engholmene, så man nu kan tage delebilerne til og fra møder inde i city.

Engholmene Business Center er fleksible kontorhuse, der rummer 47.000 kvadratmeter, som fordeler sig på 4 markante state-of-the-art kontor- og hotelbygninger – henholdsvis Rohuset, Kanalhuset, BC3 og N1. Bygningerne er fleksible, og rummer blandt andet attraktive loungeområder, juice- og kaffebar samt en række fællesfunktioner – herunder delebiler.

Med sin placering på Enghave Brygge er Engholmene Business Center placeret tæt på centrum, det pulserende Vesterbro og lige ved havnen med alle dens rekreative kvaliteter. Derudover har det en unik strategisk placering i forhold til transport ind og ud af byen. Som lejer i Engholmene Business Center får man tæt på perfekte infrastrukturelle rammer i form af let tilgængelighed til motorvejen samt kort afstand til lufthavnen. Desuden kommer der med metroudvidelsen to stoppesteder på Engholmene, ligesom den populære havnebus stopper ved inderhavnen.

Det nyeste transportinitiativ på Engholmene er bæredygtige delebiler. NPV A/S, som står bag opførelsen af Engholmene Business Center, har i samarbejde med GreenMobility og DriveNow etableret otte parkeringspladser til bæredygtige delebiler på Engholmene som frit kan benyttes.

For NPV A/S har det været vigtigt at sikre, at de populære delebilsordninger også var mulige på Engholmene, så alle kan komme hurtigt gennem byen uden at have problemer med parkering og hvad, der ellers følger af at have en privat bil.

”Vi har ønsket at bidrage til et bæredygtigt og fleksibelt alternativ til at eje en bil og samtidig bidrage til, at trængsels-, parkerings- og emissionsproblemer i byen reduceres. Derfor er vores beskedne bidrag at stille arealer til rådighed og etablere mulighed for opladning, så delebilerne er lettilgængelige for alle,” fortæller Kim Lang, COO og Partner hos NPV A/S, som står bag opførelsen af Engholmene Business Center.

Grønne delebiler uden faste udgifter

GreenMobility & DriveNow er to delebilskoncepter, som gør det nemt og grønt at køre bil i byen. Konceptet går ud på, at du kan tage en bil på gaden og køre hen, hvor du vil. Herefter kan du blot efterlade bilen på gaden – så længe det er indenfor zonen. Du skal altså ikke bekymre dig om at parkere bilen, hvor du tog den. Men hvis du gerne vil beholde bilen, du er kommet i, for at køre videre senere, er det også en mulighed.

Der er mulighed for at tegne forskellige abonnementer hos de to selskaber, men standardprisen er 4 kr./min. Alt, du skal gøre, er at downloade appen til GreenMobility eller DriveNow, der fungerer som nøglen til de elektriske bybiler.

Med de nye delebiler og metroudvidelsen har alle på Engholmene taget endnu et lille skridt videre på vejen mod bæredygtighed. Bilerne holder allerede parkeret på de otte parkeringspladser ved Tømmergravsgade, og er klar til at blive benyttet.