Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K
Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K|CVR-nr.: 30 53 49 99|Telefon: +45 33 13 13 99|E-mail: red@red.dk

Dansk Industri udlejer til Volkswagen

#Udlejning

I Industriens Hus har Cushman & Wakefield | RED netop udlejet hjørnebutikken med udsigt til Rådhuspladsen til Volkswagen.

VW flytter ind i lokalerne i begyndelsen af det nye år, og butikken vil fremstå som et nybrud inden for branchen i Danmark. Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke Dansk Industri og Lundgrens for det gode samarbejde omkring netop denne sag, udtaler partner i RED, Kristian Vinggaard.

Dansk Industri er glade for at byde VW velkommen og har store forventninger til samarbejdet med verdens største bilfabrikant.

Det har været en del af selve grundtanken med det nye Industriens Hus, at vi bruger bygningen som et udstillingsvindue for nye grønne teknologier, hvor danske virksomheder på mange fronter virkelig er verdensførende. Derfor er vi også rigtig glade for nu at få en lejer, der vil bruge bygningen som et udstillingsvindue for nytænkende og moderne elbiler. Det er et fantastisk match, og vi glæder os til at byde VW velkomne, siger direktør Thomas Bustrup, DI.

For mere information kontakt:

Kristian Vinggaard
Partner, Head of Retail
+45 5158 0932
kv@cw-red.dk