Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K
Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K|CVR-nr.: 30 53 49 99|Telefon: +45 33 13 13 99|E-mail: red@red.dk

Bæredygtighed er en overskrift for hele vores virke

#Byudvikling #Udlejning

Omstilling til et mere bæredygtigt samfund er noget, som berører os alle på både et professionelt og personligt plan. Et ansvar, som NPV A/S er meget bevidste omkring, hvilket blandt andet illustreres ved deres Premium-medlemskab hos Green Building Council Denmark.

Byggebranchen er en stor spiller i det globale klimaregnskab, og står i dag for mere end en tredjedel af det samlede energiforbrug. NPV A/S er som en af landets førende ejendomsudviklere meget optaget af, at det fodaftryk som deres aktiviteter efterlader, skal være så grønne som muligt.

Bæredygtighed anses hos NPV A/S som en central hjørnesten i alle de projekter, som de udvikler, og de er meget bevidste omkring deres ansvar. Det illustreres blandt andet ved deres Premium-medlemskab hos Green Building Council Denmark – en non-profit medlemsorganisation, der arbejder for at udbrede bæredygtighed i byggebranchen.

Medlemskabet understøtter selskabets vision om at skabe fremtidens innovative og bæredygtige byggeri – med vægt på funktion og form til gavn for mennesker og miljø.

”Bæredygtighed er en overskrift for hele vores virke. Vores kunder er bevidste omkring, at vi udvikler projekter, som holder på den lange bane. De flest mennesker som køber ejerlejligheder eller lejer sig ind i vores erhvervslokaler har børn og børnebørn. Derfor er hele spørgsmålet om, hvordan vi efterlader planeten til fremtidige generationer en vigtig faktor,” fortæller Kim Lang Sørensen, direktør og partner i NPV A/S.

NPV A/S står blandt andet bag opførelsen af det 47.000 kvadratmeter store Engholmene Business Center, der skyder op som en del af øriget – Engholmene – midt i København. Engholmene Business Center har en unik placering midt i én af landets smukkeste bydele, der omsluttes af Københavns havn, kanaler, hyggelige broer og smukke gennemgående kajpromenader.

Læs mere om Engholmene Business Center på www.business-center.dk