Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K
Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K|CVR-nr.: 30 53 49 99|Telefon: +45 33 13 13 99|E-mail: red@red.dk

”En gåtur langs havnen kan give dig retning i din karriere”

#Analyse #Trends #Udlejning

Som karriererådgiver guider Nanna Agerlin sine klienter til et meningsfyldt arbejdsliv. Selv bruger hun meget tid i naturen, og hun mener, at vi som mennesker har behov for at være udenfor, hvis vi vil være den bedste udgave af os selv. En mulighed som Engholmene Business Center, som RED udlejer, giver god mulighed for at benytte sig af.

Nanna Agerlin er af den overbevisning, at mennesket ikke er skabt til at tilbringe så mange timer indenfor, som mange gør i løbet af en arbejdsuge. Derfor anbefaler hun alle sine klienter at gribe enhver chance for at komme udenfor, da det er et værktøj, som er let tilgængeligt, og som vil hjælpe den enkelte med at bruge sig selv bedst muligt.

”Jeg trækker på mere end 25 års erfaring inden for personlig udvikling, og min erfaring er, at moderne mennesker holder for få pauser. Og når de endelig holder dem, så sidder de på nettet eller lignende. Al forskning viser, at når vi er udendørs, så sker der noget med vores sanser og nervesystem. Når vi går udenfor, kan vi mærke vinden i håret, og vi kan dufte havet og blomsterne. Denne aktivering gør, at vores nervesystem falder til ro”, fortæller Nanna Agerlin.

Som lejer i Engholmene Business Center, som RED udlejer, vil man have frit udsyn til vandet og den beroligende lyd af skvulpen i vandoverfladen. Erhvervslejemålets 47.000 kvadratmeter kommer til at bestå af 4 markante state-of-the-art kontor- og hotelbygninger, som bliver en del af det lille ørige midt i København, der omsluttes af kanaler, hyggelige broer og smukke gennemgående kajpromenader.

Overensstemmelse mellem det indre og ydre

Vi drømmer alle om at have et meningsfyldt og succesfuldt arbejdsliv, men hvad vil det sige at have et meningsfyldt arbejdsliv? Svaret er et arbejdsliv, som passer til den livsfase, du er i gang med.

For at du som menneske kan have et succesfuldt arbejdsliv, skal der være overensstemmelse mellem de indre og ydre faktorer. Førstnævnte handler om at udnytte sine talenter og få hele genizonen i spil, som er en betegnelse for den zone, hvor den enkelte bruger sig selv bedst muligt. Sidstnævnte handler om den livsfase, som det enkelte individ befinder sig i.

”Før man får børn, har man måske ikke så mange forpligtelser, og kan derfor arbejde på lidt mere skæve tidspunkter. Efter man har fået børn, har man måske brug for lidt mere fleksibilitet. Jeg ser ofte, at mine klienter får lyst til at lave nogle skift i arbejdslivet, når der sker ændringer på den personlige front”, siger Nanna Agerlin.

Er du i tvivl om, hvorvidt du eller din partner har et meningsfyldt arbejdsliv? Prøv at besvare følgende tre spørgsmål:

  1. Føler du, at du bruger dit potentiale, og at du har dine talenter i spil?
  2. Føler du, at du kan være dig selv samtidig med, at du bidrager på din arbejdsplads?
  3. Føler du, at dit arbejdsliv passer til den livsfase, som du er i?

Vær bevidst om dine talenter og brug dem meningsfyldt

Karriere- og ledelsesrådgivning handler om at hjælpe folk med at finde deres genizone. Et menneskes genizone er dér, hvor de bruger sig selv bedst. For at man kan opnå dette, er det essentielt, at man er bekendt med ens talenter. Et talent er et udtryk for, hvor du har de stærkeste synapser i hjernen. De fleste mennesker har adgang til 12-14 talenter, og kan måske sætte ord på halvdelen af dem.

”Jeg hjælper mine klienter med at blive bevidste omkring deres talenter. Dermed giver jeg dem en forståelse for deres fulde potentiale. Det vil give dem en bedre følelse og hjælpe dem med at levere bedre resultater. Det giver i sidst ende et mere meningsfyldt arbejdsliv”, fortæller Nanna Agerlin.