Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K
Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K|CVR-nr.: 30 53 49 99|Telefon: +45 33 13 13 99|E-mail: red@red.dk

Engholmene Business Center har perfekte infrastrukturelle rammer

#Udlejning

Med let tilkobling til motorvej og kort afstand til metro, busser og lufthavn, har Engholmene Business Center en unik strategisk placering i forhold til transport ind og ud af byen. Som lejer i Engholmene Business Center får man altså perfekte infrastrukturelle rammer.

På Enghave Brygge lige ud til Nelson Mandelas Allé kommer Engholmene Business Center til at husere, som med sine 47.000 kvadratmeter både er skræddersyet til store og mellemstore virksomheder. Engholmene Business Center skyder op som en del af det lille ørige midt i København, der omsluttes af kanaler, hyggelige broer og smukke gennemgående kajpromenader, og kommer til at fordele sig over 4 markante state-of-the-art kontor- og hotelbygninger – henholdsvis Rohuset, Kanalhuset, BC3 og N1.

Foruden frit udsyn til vandet og den beroligende lyd af skvulpen i vandoverfalden er Engholmene Business Center meget attraktivt placeret. Det ligger tæt på centrum, det pulserende Vesterbro og lige ved havnen med alle dens rekreative kvaliteter. Derudover har det en unik strategisk placering i forhold til transport ind og ud af byen.

”Engholmene Business Centers fysiske placering er ret unik, og det gælder også for de infrastrukturelle rammer. Med den nye metroudvidelse bliver disse rammer styrket yderligere. Derudover er der let tilgængelighed til motorvejen, ligesom busser og havnebusser også går lige til døren,” fortæller Kim Lang, COO og Partner hos NPV A/S, der står bag opførelsen af Engholmene Business Center.

Engholmene Business Center er estimeret til at stå færdig senest 2024.

Offentlig transport i verdensklasse lige rundt om hjørnet

Metroen vil på sigt gå lige til døren til Engholmene Business Center. Da Dronning Margrethe i oktober 2002 klippede snoren til Københavns metro, var det indledningen til et kærlighedsforhold for en million københavnere.

Den 29. September 2019 blev Københavns metrosystem en metrolinje rigere, da den nye Cityring blev indviet. Cityringen åbner med i alt 17 nye stationer, og i 2024 kommer så forbindelsen til Engholmene, hvor der vil blive etableret to nye metrostationer – én i hver ende af Engholmene. Det betyder, at man kan komme fra Enghave Brygge til København H på 5 minutter og til Frederiksberg på 9 minutter.

Foruden metroen er der et bredt udvalg af busruter til lands og til vands, som forbinder Engholmene til City og resten af København. Kastrup Lufthavn er desuden placeret cirka 20 minutter væk fra Engholmene Business Center.

Læs mere om Engholmene Business Center på www.business-center.dk

Foto: Büro Jantzen / Metroselskabet