Betingelser

Ved at sige ”Ja tak, jeg vil gerne opdateres”, accepterer jeg, at Red Property Advisors P/S og Cushman & Wakefield | RED (herefter benævnt ”RED”) må sende mig elektronisk post i form af e-mails, sms og mms omkring løsninger og produkter vedrørende udlejning af kontor- og retaillokaler, salg af fast ejendom, analyser og rapporter, kampagner, pressemeddelelser, invitationer til events/seminarer/messer inden for mine valgte interesseområder og markedsføring, også via apps, sociale medier, internet og andre digitale kanaler.

RED må indsamle og bruge data om mig og mine aktiviteter og samkøre sådanne data med andre oplysninger, som RED allerede har eller får fra anden side, også fra eksempelvis cookies fra REDs hjemmesider, blandt andet til at lave en profil, der kan målrette henvendelser til mig.

RED må dele data om mig og mine aktiviteter internt i koncernen og må benytte sådan information til at sende mig elektronisk post samt kontakte mig for forhold, der er tilpasset min profil.

Jeg kan altid tilbagekalde mit samtykke pr. mail eller ved afmeldingslinket i nyhedsbrevene, som RED har delt mine data med.

Såfremt der kommer andre relevante produkter, samarbejdspartnere eller måder at kommunikere på, må RED benytte dette samtykke til at orientere mig og spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke eller data om mig.

Klik her for at få oplysninger om REDs persondatapolitik. Hvis du ønsker information om de data, RED har om dig og om din mulighed for at opdatere data, så kontakt os venligst på persondata@cw-red.dk.