Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K
Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K|CVR-nr.: 30 53 49 99|Telefon: +45 33 13 13 99|E-mail: red@red.dk

Alfa sælger 26.000 kvm kontorejendom til Pensam

#Investering #Pressemeddelelser

RED er stolte af at have formidlet ejendommen på vegne af Alfa Development.

Bygningerne tegnet af arkitekterne Philip Smidth og Carl Wolmar og blev opført i 1907. De var oprindeligt hovedkontor for Fællesforeningen for Danmarks Brugsforeninger (FDB), men rummer i dag 78 erhvervslejemål med et areal på over 26.000 kvm og tilhørende parkerings arealer.

Salget til Pensam skete i en proces, hvor vi oplevede god interesse fra flere kanter – danske såvel som udenlandske. Kontormarkedet er fortsat interessant som investeringsmarked, når de rigtige produkter kommer til salg. Beliggenheden på Njalsgade i de historiske bygninger var helt sikkert medvirkende til den gode interesse.

Vi ønsker begge parter tillykke med handlen!