Sag: 19269Allégade 8F2000 Frederiksberg

Cushman & Wakefield | RED udbyder hermed ejendommen Allégade 8F, 2000 Frederiksberg, som består af 3 erhvervsejerlejligheder beliggende i en charmerende og rolig baggård. Ejendommen er på samlet 895 m² fordelt på 3 etager. Stueetagen er pt. udlejet til Auping, som fraflytter 1. november 2019. 1. sal er udlejet til Søstersanatoriet, et center for demenspatienter og 2. sal vil stå til købers disposition. Sælger forestår udlejning af stueetagen.
Dette er en unik mulighed for, at erhverve en kontorejendom centralt placeret på Frederiksberg med mulig upside ved konvertering til bolig på sigt.

Ejendommen er beliggende i charmerende omgivelser i en baggård på Allégade og består af 3 ejerlejligheder fordelt på hver deres etage. Ydervæggen er beklædt med mursten og taget med tagpap.
Stueetagen har tidligere været anvendt som kontor og showroom for Auping, der fraflytter 1. november 2019.
1. sal er indrettet som et stort rum med 2-siddet belysning, rå træbjælker samt tilhørende terrasse. Lejemålet har ligeledes tilhørende svømmetræningsfaciliteter i separat rum og er fuldt lejet ud til søstersanatoriet, der tidligst kan opsige deres lejemål den 15. december 2028.
2. sal er åben og lys med tilhørende køkken. Der er ud mod gården installeret 2 altaner, og etagen vil nemt kunne opdeles i to enheder og konverteres til boliger såfremt tilladelse hertil opnås. Ejendomsmægler Hanne Løye har indikeret en salgspris på det private boligmarked i niveauet +8.500.000 kr pr. bolig efter konvertering og istandsættelse.
Ejendommen har ligeledes 3 parkeringspladser som er tilgængelige ved indkørslen via. Dr. Primies Vej. De er pt. udlejet til Dahlgaard Byg ApS, Søstersanatoriet og den sidste forventes udlejet sammen med stueetagen.