Sag: 18228Christian Winthers Vej 25A-B1860 Frederiksberg C

BOLIGUDLEJNINGSEJENDOM TIL SALG – PASSER TIL EN STOR FAMILIE ELLER SOM BOFÆLLESSKAB

Ejendommen består af 9 beboelseslejemål som er i størrelserne 80 til 145 m².

5 af lejemålene er udlejet til Københavns Universitets Boligfond mens de resterende 4 er udlejet til private. Lejemålene som er udlejet til Københavns Universitet Boligfond er tidsbegrænsede og 3 af disse lejemål ophører d. 31/1-2019. For lejemålet i nr. 25A på 2. sal ophører lejekontrakten d. 15/3-2019 og for lejemålet i nr. 25B på 2. sal th. ophører lejekontrakten d. 15/7-2019. Det er muligt at genforhandle med Københavns Universitets Boligfond såfremt man ønsker at forlænge aftalen. De resterende fire lejligheder i ejendommen er OMK-lejemål og der foreligger således en lejereserve for disse.

Ejendommen er beliggende yderst centralt på Frederiksberg C i et roligt villakvarter på en sidevej til Falkoner Allé, som gør at ejendommen er uforstyrret fra trafik og støj. Alligevel ligger ejendommen blot få minutters gang fra Frederiksberg Centret, Copenhagen Business School, Gl. Kongevej, Frederiksberg Have og Landbohøjskolens Have. Derudover ligger Frederiksberg Metro også tæt på ejendommen, hvorfra Indre By nås på under 5 minutter. Det er også muligt at tilgå busser herfra.

Lige ved siden af ejendommen finder man desuden ”Den Grønne Sti”, som er et sammenhængende net af cykelstier og gangstier, der løber gennem parker og havnefronter i København. Herfra nås Indre By på ca. 10 minutter.
Det er fra ejendommen derfor nemt og hurtigt at komme rundt i København uanset om man anvender offentlig transport eller cyklen.