Med yderligere fire ansættelser når den københavnske erhvervsmægler Cushman & Wakefield | RED nu op på 43 medarbejdere på kontoret i Amaliegade i indre by.

Tre afdelinger udbygges med nye kræfter, ligesom et stigende antal opgaver giver rum for at ansætte en ekstra grafisk designer.

– Det har altid været en strategi for os at finde de unge talenter, som kan udvikle sig i virksomheden og forhåbentligt blive bærende kræfter i RED på lang sigt, siger Managing Partner Nicholas Thurø, Cushman & Wakefield | RED, og tilføjer:

– Vi har fået mange nye folk ombord det seneste år, og hvor det af og til kan være udfordrende, har vi været heldige med, at vores ansættelser har øget dynamikken i virksomheden. Vi er meget fortrøstningsfulde omkring, at vi ved de rigtige ansættelser og ved organisk vækst kan fremtidssikre RED, så vi også på langt sigt kan forsvare og udbygge vores markedsposition.

 

Overblik: De fire nyansættelser

 

Anna Keergaard Christiansen

Anna Keergaard Christiansen startede 6. april som Junior Associate i Capital Markets. Hun kommer fra et job i Septima.

 

 

 

Kasper Richter RasmussenKasper Richter Rasmussen startede 12. april i REDs vurderings- og analyseafdeling som Junior Associate. Han kommer fra et job i Maersk Broker.

 

 

 

Sarah Hollegaard MelstedSarah Melsted startede som Junior Associate i Retail 6. maj. Hun har de seneste to år været i Deas.

 

 

 

 

Frederikke Amalie Gudmand

Frederikke Amalie Gudmand startede 1. maj som Digital Graphic Designer. Hun kommer til RED fra en stilling som Designer & Project Manager i Embrace-it.