Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K
Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K|CVR-nr.: 30 53 49 99|Telefon: +45 33 13 13 99|E-mail: red@red.dk

De 40 største internationale investorer besøger København

#Investering

Den 24. april 2018 afholdte Cushman & Wakefield | RED en konference for internationale investorer i København. I den forbindelse var 40 af de største internationale ejendomsinvestorer var fløjet ind for at høre om Norden som investeringsmarked.

”Danmark og de resterende Nordiske lande er stadig yderst attraktivt for de udenlandske investorer. 27 af de 40 investorer har endnu ikke investeringer i Danmark, men har en investeringsstrategi for Danmark” oplyser Nicholas Thurø, Managing Partner i RED. Han forventer, at flere af de deltagende investorer vil være at finde på det Danske marked inden årets udgang.

Det var stabilitet og vækst som gentagne gange blev benævnt fra investorernes side som grundlag for interessen for Norden. Ofte er markeder med vækst præget af stor usikkerhed, hvilket er et resultat af enten politiske eller økonomiske betingelser. Men Norden har en sjælden kombination af et meget stabilt politisk og økonomisk miljø, som er sammenholdt af nogle økonomier og byer, som er i vækst.

STORE FORVENTNINGER TIL LOGISTIK EJENDOMME

Investorer som Tyske Deka, Amerikanske Starwood Capital og Schweiziske UBS var nogle af investorerne, som var mødt op for at høre overborgmester Frank Jensen foredrag. Her fortalte overborgmesteren om kommunens investeringer i København, og hvordan disse vil imødekomme den stigende vækst som har fundet sted de seneste 20 år i København.  Ekspertpaneler fra Cushman & Wakefields nordiske kontorer talte om investeringsmuligheder, og her var der en bred enighed om, at man ikke forventer yderligere ”yield compression” i nogen af de Nordiske markeder. Logistik ejendomme er det segment hvor investorer forventer størst vækst henover de næste 6 måneder. Netop i Norge har man lige solgt en stor logistik ejendom med en 20-årig kontrakt med en historisk lav afkast på 4,75 procent.