Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K
Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K|CVR-nr.: 30 53 49 99|Telefon: +45 33 13 13 99|E-mail: red@red.dk

Amerikansk investor køber flere boliger på Vestegnen

#Bolig #Investering #Pressemeddelelser

Cushman & Wakefield | RED har formidlet 173 boliger i Ishøj Kommune til Invesco

Becker & Nielsen har medvirket til salget af endnu et boligprojekt i Ishøj til Invesco Real Estate, som er rådgivet af Rubik Properties.

Projektet består af ca. 13.913 m² boliger fordelt på 173 lejligheder i størrelserne 55 til 107 m², med et gennemsnitligt areal på ca. 80 m². Byggeriet bliver DGNB-certificeret, og alle boliger er gennemlyste og veldisponerede og ligger blot halvanden km fra vandet ved Ishøj Strand og tæt på Ishøj station og den kommende letbane.

Becker & Nielsen bag salg

Bag salget af projektet med 173 boliger står det danske udviklingsselskab Becker & Nielsen, som forventer, at opførelsen af boligerne er afsluttet og klar til levering medio 2024.

I en kommentar til salget siger administrerende direktør Thomas Fredborg Nielsen fra Becker & Nielsen: ”Det er med stor glæde, at vi nu kan annoncere endnu en transaktion i Ishøj Kommune. Som det var tilfældet sidste gang, har vi også denne gang fået kyndig og professionel assistance fra vores rådgiverteam, hvilket – sammen med en tilsvarende løsningsorienteret og professionel tilgang fra købersiden – har været en stor bidragende faktor til det positive udfald”.

Det var ligeledes Becker & Nielsen, der udviklede naboprojektet kaldet ’Ved Vandet’, som består af 133 boligudlejningsejendomme og 133 parkeringspladser. Projektet, der er på i alt 11.200 m² er ligeledes DGNB-certificeret, vil efter planen blive leveret i december 2022. Også dette projekt er købt af Invesco Real Estate.

Accura, Niras og PwC har i købet bistået Invesco og Rubik Properties mens Lundgrens, Beierholm og Cushman & Wakefield | RED har rådgivet sælger.

”Vi er meget tilfredse med salget. Processen har båret præg af både køber og sælgers pragmatiske tilgang, hvilket har gjort, at handlen er gennemført meget tilfredsstillende”, udtaler partner, Kjeld Pedersen fra RED.