Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K
Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K|CVR-nr.: 30 53 49 99|Telefon: +45 33 13 13 99|E-mail: red@red.dk

Tiger of Sweden åbner ny butik

#Udlejning

Cushman & Wakefield | RED har bistået Jeudan med udlejningen af butikslejemål til Tiger of Sweden på Gammel Mønt

Den svenske modevirksomhed, Tiger of Sweden, har nu efter en kortvarig ombygning åbnet ny butik på Gammel Mønt 5 i København. RED har på vegne af ejendomsselskabet Jeudan udlejet butikslejemålet på i alt 196 m², som Tiger of Sweden har overtaget efter at være fraflyttet et lejemål et andet sted på gaden.

Åbningen af butikken sker som et led i en mindre opdatering af Tiger of Sweden og dennes produkter, og butikken skal således fremstå som en platform med et mere tidssvarende udtryk for virksomhedens profil.

”Vi er glade for, at udenlandske modevirksomheder fortsat betragter København som en væsentlig salgskanal, og at vi således endnu en gang kan forestå udlejningen af et attraktivt lejemål til en attraktiv lejer,” udtaler Phillip Monge fra RED.