Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K
Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K|CVR-nr.: 30 53 49 99|Telefon: +45 33 13 13 99|E-mail: red@red.dk

Natalie og Charlotte avancerer i RED

#Om RED

To af de yngre kræfter i RED rykker nu et step frem i geleddet. Charlotte Husen indtager en ny position som chef på de indre linjer for Capital Markets-afdelingen og Natalie Kieler Kvam udnævnes til Associeret Partner ligeledes i Capital Markets.

”Vi har i RED behov for både en stærk styring af vores største afdeling og for stærke profiler i marken, og heldigvis har vi kunnet se indad i organisationen for at finde de rigtige folk. Charlotte har en lang erfaring med processtyring og har vist sig klar til at tage styringen af vores Capital Markets-afdeling. Natalie er med sine 32 år et af branchens talenter med et allerede veludviklet netværk og erfaring med at drive salgs- og købsmandater, og vi er ikke i tvivl om, at hun vil være en markant profil i branchen i mange år frem.” siger Managing Partner, Nicholas Thurø.

Natalie Kieler Kvam har de seneste to år været i front for køberrådgivningsfunktionen i RED, som fortsat vil være et fokusområde.

”De seneste to år har været enormt lærerigt, hvor jeg har fået lov til at udfolde mig og selvstændigt drive transaktionsprocesserne fra ende til anden – selvfølgelig med god sparring fra partnergruppen. Jeg er derfor utrolig glad for den interne anerkendelse, men også den måde, brancheaktørerne har taget imod mig og udvist mig tillid. Det er en spændende branche med masser af dygtige mennesker, og jeg er blevet meget glad for min udadvendte rolle, hvor jeg får muligheden for at udvide mit netværk og skabe værdi for investorerne” siger Natalie Kieler Kvam – nu Associeret Partner i RED.

”Vi går muligt en svær tid i møde på transaktionsmarkedet, men alfa og omega for vores mulighed for at agere i markedet er, at vi har de rigtige folk på de rigtige pladser og fremtidssikrer vores organisation. Derfor er vi meget glade for Charlottes og Natalies forstærkede engagement netop nu.” slutter Nicholas Thurø.

Download vCard

Charlotte Husen

HEAD OF CAPITAL MARKETS
Download vCard

Natalie Kieler Kvam

ASSOCIATE PARTNER