Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K
Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K|CVR-nr.: 30 53 49 99|Telefon: +45 33 13 13 99|E-mail: red@red.dk

Salg af 4 boligejendomme

#Bolig #Pressemeddelelser

Cushman & Wakefield | RED har formidlet 84 rækkehuse til amerikanske Nuveen

RED har på vegne af Ejendomsselskabet Casa Nord og CEC Group Holding solgt 4 boligejendomme beliggende i henholdsvis Lynge, Trekroner, Solrød og Køge. Den samlede værdi af ejendommene er ca. 250 mio. kr. og handlen er gennemført som en selskabshandel.

Ejendommene består tilsammen af i alt 84 rækkehuse og med et samlet boligareal på ca. 9.500 m2. Den største af ejendommene er Baunebakken 1-46 i Lynge indeholdende 40 ét plans rækkehuse med et samlet areal på 4.000 kvm. Ejendommene er udviklet og opført af Casa Nord.

”Det er den 4. handel vi laver i 2022 og alle handlerne er gennemført med udenlandske investorer. Vi kan godt mærke at markedet har ændret sig igennem 2022, men vi har haft en god proces med Nuveen og deres rådgivere.” Udtaler Torben Røsler fra Ejendomsselskabet Casa Nord.

Nuveen er en global ejendomsinvestor med kontor i mere end 30 byer fordelt på 3 kontinenter og dette er ikke deres første opkøb i Danmark. Tidligere i år købte Nuveen et større rækkehus projekt i Espergærde og i 2020 købte man 450 studieboliger på Islands Brygge.

“Når man måler lande på f.eks. livskvalitet, bæredygtighed og uddannelse, ligger Danmark fortsat i toppen og med en positiv demografi og gunstige investeringsvilkår ligger hovedstadsregionen meget på linje med vores Global Cities-strategi. På den baggrund har vi også fortsat en stærk tro på at ejendomssektoren her”, siger Oscar Maltesen, Director hos Nuveen Real Estate.

For yderligere information:

Nicholas Thurø, Managing Partner
Mail: nt@cw-red.dk
Tlf.: 26 24 20 40