Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K
Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K|CVR-nr.: 30 53 49 99|Telefon: +45 33 13 13 99|E-mail: red@red.dk

RED styrker teamet med fire nye medarbejdere

#Om RED #Pressemeddelelser

”Vi opruster kraftigt i Capital Markets med tre fastansættelser, hvor vi efter nu to år med et trægt marked kan se, at det lysner forude. Med Anne Jacobine, Simon Møller og Adam Bligaard som supplement til teamet, står vi nu meget stærkt og har fået opbygget et Capital Markets, der kan forblive i toppen af markedet i mange år frem.”  Udtaler Nicholas Thurø, Managing partner i RED.

”Ydermere ansætter vi Thomas Julius Petersen på fuld tid i vores vurderingsafdeling, hvor vores fokus er, at vores klienter skal opleve en stadig øget kvalitet og en bedre visuel oplevelse”. 

De nye medarbejdere er:

Anne Jacobine – Associate, Capital Markets

Anne er tiltrådt i Capital Markets og har en kandidat i Management of Innovation and Business Development fra CBS. Anne har tidligere arbejdet hos Stensdal Group og det seneste halve år i RED sideløbende med sin kandidatafhandling.

Simon Peter Møller – Associate, Capital Markets

Simon har siden januar 2022 været ansat som Junior Associate sideløbende med hans kandidatuddannelse i Applied Economics and Finance på CBS.

Adam Bligaard – Associate, Capital Markets

Adam har en kandidat i Applied Economics and Finance fra CBS og har i et år været ansat som Junior Associate i Capital Markets.

Thomas Julius Petersen – Associate, Valuation

Thomas har ligeledes arbejdet som Junior Associate i RED, hvor han siden januar 2022 har været tilknyttet vurderingsafdelingen. Her fortsætter han på fuld tid efter veloverstået kandidatforsvar på Finance and Strategic Management på CBS.

Nicholas Thurø fortsætter ”Vi har været heldige at have så dygtige kandidater ansat under deres uddannelse, og at de alle ønsker at blive ansat hos os på fuld tid. Jeg tror, at de alle går en rigtig spændende fremtid i møde i ejendomsbranchen”.

For yderligere information

Nicholas Thurø
nt@cw-red.dk
+45 26 24 20 40.