Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K
Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K|CVR-nr.: 30 53 49 99|Telefon: +45 33 13 13 99|E-mail: red@red.dk

Nordic Realty Limited sælger 61 boliger i Vallensbæk

#Bolig #Investering #Pressemeddelelser

Cushman & Wakefield | RED har formidlet 61 rækkehuse i Vallensbæk til Koncenton

RED har på vegne af Nordic Realty Limited solgt ejendommen ”Hollænderhusene” i Vallensbæk til Koncenton. Handlen er gennemført som en selskabshandel.

Ejendommen består af 61 rækkehuse i varierende størrelser mellem 115 og 135 m2 og med et samlet boligareal på 7.620 m². Ejendommen blev opført 2015-2017.

”Salget har været undervejs i et stykke tid, og vi er meget tilfredse med, at ejendommen nu er landet hos Koncenton. I de lidt usikre tider vi befinder os i, er der fortsat efterspørgsel efter ejendomme med stabilt cash flow og lav genudlejningsrisiko, som denne type boliger.” udtaler partner, Lior Koren fra RED.

Koncenton var i 2019, 2020 og 2021 den største danske ejendomsinvestor målt på transaktioner, og har sammen med godt 2.500 investorer indtil nu investeret i 89 ejendomme med over 6.620 boliger til en samlet projektsum på 14,5 mia.

”Vi er meget tilfredse med samarbejdet med RED og investeringen i Hollænderhusene, der er blevet mødt af stor interesse blandt investorerne. Projektet imødekommer netop det, som investorerne efterspørger lige nu: Solid indtjening, lav risiko og et godt afkast og potentiale på længere sigt.” siger Koncentons ejendomsdirektør Andes Bangsgaard.

Han forventer at kunne udbyde flere lignende projekter i de kommende måneder.

”Der er et stort behov blandt investorerne for inflationssikrede investeringer og risikospredning i en usikker tid. Det er netop, hvad man får med denne type ejendomme. Derfor forventer vi, at der vil være god efterspørgsel efter flere lignende projekter fremadrettet.” siger Anders Bangsgaard.

For yderligere information:

Lior Koren, Partner i Capital Markets
Mail: lk@cw-red.dk
Tlf.: 27 11 05 08