Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K
Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K|CVR-nr.: 30 53 49 99|Telefon: +45 33 13 13 99|E-mail: red@red.dk

Core Property Management køber 76 lejligheder i Trekroner

#Bolig #Investering #Pressemeddelelser

Cushman & Wakefield | RED har bistået køber i forbindelse med køb af en ejerlejlighedsportefølje beliggende i Trekroner.

Core Property Management køber til Core Bolig XI ejendomme bestående af 76 ejerlejligheder i varierende størrelser og med et samlet boligareal på 7.889 m² og 88 m2 erhverv. Sælger er AKF, der har udviklet og opført ejendommene i perioden 2017-2019.

”Vi har med dette køb afsluttet erhvervelsen af boligprojekter og ejendomme til Core Bolig XI, som kommer til at rumme ejendomme for knap 3,8 mia. DKK” udtaler adm. direktør Niels Lorentz Nielsen fra Core Property Management og tilføjer ”Lejlighederne i Trekroner passer fint ind i ejendomsfondens strategi med både placering, høj byggekvalitet og en effektiv lejlighedsindretning. AKF har gjort et godt arbejde med dette byggeri”.

”Det er sjældent, vi sælger ejendomme fra vores portefølje, men efter et godt konstruktivt forløb med Core Property Management og deres rådgivere er vi stolte over denne handel. Vi er undervejs i forløbet blevet bekræftet i, at vores ejendomme er meget attraktive, hvilket er en stor anerkendelse af de af vores medarbejdere, der hver især har bidraget fra udvikling og byggeri af ejendommene til den efterfølgende administration og drift ”, udtaler adm. direktør, Ino Dimsits fra AKF.

Winsløw Advokatpartnerselskab og Cushman & Wakefield | RED har i købet bistået Core Property Management.

”Vi er meget tilfredse med processen. Handlen er gennemført meget tilfredsstillende og hurtigt, hvilket skyldes begge parters professionelle og pragmatiske tilgang”, udtaler partner, Bo Stevnss fra RED.

For yderligere information:

Bo Stevnss
Partner i Capital Markets
bs@cw-red.dk
26 31 36 35

Relaterede nyheder