Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K
Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K|CVR-nr.: 30 53 49 99|Telefon: +45 33 13 13 99|E-mail: red@red.dk

Nu udbydes de sidste lejemål i et af Sydhavnens bedste flerbrugerhuse

#Udlejning

Efter udlejning af 3.000 m² til international koncern er der nu kun to lejemål tilbage i Borgmestergården, som indrettes til de sidste fremsynede lejere.

Borgmestergården er opført i 2001 som domicil for Statoil, nu Circle K, og i 2016 konverteret til flerbrugerejendom, hvor Circle K fortsat lejer den ene af de to bygninger, som er på henholdsvis fire og fem etager og i alt ca. 12.000 m².

Unikke fællesfaciliteter sikrede udlejningen

Cushman & Wakefield │RED har netop udlejet ca. 3.000 kvadratmeter i den konverterede flerbrugerejendom til en stor international koncern, som flytter ind i sommeren 2019. De nye lejere kommer til at nyde godt af kontorhusets helt unikke udbud af fællesfaciliteter.

”Borgmestergårdens imponerende fællesfaciliteter er helt unikt for Sydhavnen og har spillet en afgørende rolle for den nye lejers valg,” siger Head of Office Letting hos RED Anders Krogh, som står for udlejningen af flerbrugerhuset på vegne af Sampension.

Fællesfaciliteterne tæller blandt andet en lækker personalerestaurant med udgang til stor sydvendt terrasse og have, mødecenter, fitness, bordtennis, bad og omklædning. Der er sågar et aktivitetsrum, hvor der bl.a. er mulighed for at spille hockey. ”Beliggenheden og fællesfaciliteterne har tiltrukket internationale lejere og skabt et helt særligt flerbrugerhus med et internationalt miljø”, siger Anders Krogh.

Trendy og trafikal trumf

Sydhavnen er disse år ved at ryste sit ry som slidt og fattigt arbejderkvarter af sig til fordel for et nyt image som hipt byområde med børnefamilier, caféliv og grønne områder.

Samtidig vælger flere og flere store virksomheder at placere sig i Sydhavnen på grund af beliggenheden tæt på byen og lige ved motorvejsnettet. Med ca. 10 minutter til lufthavnen og der flere store hoteller i nærheden er det en oplagt placering for internationale virksomheder.

Den kommende Sydhavnsmetro får to stoppesteder i gåafstand fra Borgmestergården, nemlig Mozarts Plads og Sluseholmen – sidstnævnte vil ligge kun ca. 200 m fra Borgmestergården. Til de tohjulede medarbejdere løber supercykelsti Ringrute C94 lige forbi Borgmestergården. Ruten løber fra Sundby på Amager til Østerbro. Til de firehjulede er der mulighed for at opnå ekstraordinært mange parkeringspladser som lejer i Borgmestergården i forhold til øvrige kontorer i området.

Mulighed for udsigtslejemål med tagterrasse

Efter den seneste udlejning i Borgmestergården, er der nu kun to ledige lejemål tilbage i den konverterede flerbrugerejendom, hvoraf det ene er et penthouse-lejemål på knap 1.000 kvadratmeter med tagterrasse og en storslået udsigt over hele Sydhavnen, store dele af København samt Inderhavnen ved Frederikskaj.