Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K
Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K|CVR-nr.: 30 53 49 99|Telefon: +45 33 13 13 99|E-mail: red@red.dk

Tre nye lejere til Sampensions flerbrugerhus i Tuborg Havn

#Udlejning

På blot fire måneder har RED udlejet knap halvdelen af de udbudte arealer på Tuborg Havnevej 18 til tre forskellige lejere. Der er fortsat mulighed for at få kontor lige ud til havnefronten i den markante og flotte flerbrugerejendom.

Efter at Cushman & Wakefield | RED ved årsskiftet overtog udlejningen af kontorerne på Tuborg Havnevej 18 fra anden mægler, har der været heftig aktivitet i ejendommen. De danske tørlastmæglere Wonsild og SSY Bidsted samt Lærernes Pension har alle underskrevet lejekontrakt på i alt 2.225 m² kontor i ejendommen, hvor der nu kun er 2.742 m² ledigt på første og anden etage.

Ejendommen byder på fælles kantine, samt elektronisk reception til at tage imod gæster. Lejemålene er let tilgængelige uanset om man foretrækker offentlig transport eller tager bilen. Kun fem minutter væk kører buslinje 21 og 1A, der har afgang hvert 10. minut. Vælger man bilen i stedet, er ejendommen beliggende blot fem minutter fra Helsingørmotorvejen, og man kan benytte parkeringskælderen under ejendommen.

Lejemålene ligger omkring et flot atrium centralt i ejendommen, der åbner hele ejendommen op og skaber et flot og lækkert lys. Kigger man ud af de store vinduer i lejemålet, der ikke er rettet mod atriumet, kan man i stedet nyde den flotte udsigt over Tuborg Havn og Øresund.