Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K
Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K|CVR-nr.: 30 53 49 99|Telefon: +45 33 13 13 99|E-mail: red@red.dk

Frank Jensen: Virksomhederne er med til at gøre København til en rar by at bo i

#Udlejning

Antallet af arbejdssteder i København er stødt stigende, og med opførelsen af Engholmene Business Center får nuværende og fremtidige virksomheder i København 47.000 nye kvadratmeter at boltre sig på, hvilket glæder overborgmester i København, Frank Jensen.

På Enghave Brygge lige ud til Nelson Mandelas Allé kommer Engholmene Business Center til at husere, som med sine 47.000 kvadratmeter både er skræddersyet til store og mellemstore virksomheder. Ifølge en opgørelse fra Københavns Kommune har antallet af arbejdssteder i København været stødt stigende siden finanskrisen, hvilket også gør sig gældende for antallet af indbyggere i København. Det betyder, at byen har brug for nye erhvervslejemål, og derfor falder et projekt som Engholmene Business Center på et tørt sted.

”Virksomhederne er vigtige for København. De bidrager med vækst og beskæftigelse, og er med til at sikre, at hjulene kører rundt. Virksomhederne gør, at vi har mulighed for at udvikle en by, som er rar at bo i. Derfor er det godt, at der også er plads til nye, store virksomheder i Engholmene. Samtidig vokser København med cirka 10.000 indbyggere hvert år, og derfor er Engholmene med til at skabe plads til de mange nye Københavnere”, fortæller Frank Jensen. Antallet af nye virksomheder i København har ligeså været opadgående siden 2009.

Attraktiv ny bydel tæt på centrum

Ejendomsselskabet RED oplever i disse år en stigende efterspørgsel på kontorpladser i København – en efterspørgsel som de forventer vil forsætte. Engholmene Business Center er et lejemål, som har en meget attraktivt placering. Foruden frit udsyn til vandet ligger det tæt på centrum, det pulserende Vesterbro og lige ved havnen med alle dens rekreative kvaliteter.

Med sin placering på Enghave Brygge bliver de virksomheder, som lejer sig ind i Engholmene Business Center en del af et unikt maritimt miljø, hvor arbejdsliv og byliv kombineres. En af visionerne bag Enghave Brygge er at skabe et område, hvor livet spirer konstant, hvilket er en af grundtankerne bag at kombinere erhverv og bolig i ét byrum, som er tilfældet i Danmarks nye kanalby. Frank Jensen ser frem til at Engholmene er færdigudviklet, og tror, at det vil give hele området et løft.

”Med Engholmene får København en attraktiv ny bydel tæt på centrum med vand til alle sider, som kan være med til at skabe endnu mere liv i området. Det tror jeg, at mange københavnere vil få glæde af”, siger Frank Jensen, hvorefter han uddyber:

”Engholmene bliver en spændende ny kanalby, som vil fuldende byggeriet i Københavns Havn. Det er med til at skabe et levende og smukt havnemiljø, hvor jeg rent personligt glæder mig til at sejle rundt i kanalerne og opleve Engholmene fra vandsiden”.

Engholmene Business Center kommer til at bestå af 4 markante state-of-the-art kontor- og hotelbygninger – henholdsvis Rohuset, Kanalhuset, BC3 og N1. Bygningerne er hver især fleksible, og bliver indrettet under hensynstagen til lejerens ønsker og behov.