Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K
Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K|CVR-nr.: 30 53 49 99|Telefon: +45 33 13 13 99|E-mail: red@red.dk

Husen Advokater flytter til Carlsberg Byen

#Udlejning

Som det første større etablerede advokatfirma har Husen Advokater netop flyttet kontoret til Carlsberg Byen. Selskabet har således skiftet de traditionelle fredede lokaliteter i Havnegade ud med et moderne nybygget kontor i Christen Hus. RED har varetaget udlejningen.

Husen Advokater er netop flyttet fra Havnegade i indre København til deres nye kontor i Christen Hus lige ved de levende byrum Bryggernes Plads og Ottilia Jacobsens Plads. Deres nye naboer tæller Ecco, content marketing-bureauet Brandmovers, marketingkonsulenterne Spinnaker Nordic og Three Academy, som udbyder kurser i online markedsføring.

Efter 8 år i eget domicil på Havnegade i indre København, havde de 35 medarbejdere behov for nogle nye faciliteter, der sætter rammerne for det generationsskifte, der er gennemført i virksomheden. Valget faldt på Christen Hus i Carlsberg Byen, fordi virksomheden her kunne få et helt nyt kontor på én etage i en spirende bydel, hvor firmaet bliver en del af den ejendoms- og byudvikling, som de dagligt hjælper deres kunder med. ”At få virksomheden samlet på én etage giver i højere grad end tidligere mulighed for større vidensdeling, sparring, og socialt samvær, der er kernen i vores specialistvirksomhed indenfor fast ejendom,” siger partner hos Husen Advokater, Katja Paludan.

Husen Advokater får i Carlsberg Byen alt inden for rækkevidde, inklusive indkøbsmuligheder, caféer og ikke mindst parkeringspladser. ”Flere af vores partnere bor nord for København, men en analyse af indfaldsveje og trafikmønstre afslørede, at Carlsberg Byen mindst er lige så tilgængelig som Havnegade og dermed ikke forlænger rejsetiden for medarbejderne,” slutter Katja Paludan.

I tillæg til allerede nævnte virksomheder får IT-koncernen Visma deres nye hovedsæde her fra 2021.
Carlsberg Byen ligger centralt i København med god infrastruktur med S-tog, kommende metro samt store indfaldsveje og motorveje i nærheden. RED udbyder fortsat mindre og mellemstore kontorer i Christen Hus, Theodora hus, Ottilia Hus, Krøyer Hus og Jacobsen Hus.