Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K
Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K|CVR-nr.: 30 53 49 99|Telefon: +45 33 13 13 99|E-mail: red@red.dk

Udlejet på få uger – eksklusivt kontor i A.C. Bangs historiske pelshus

#Udlejning

Cushman & Wakefield | RED har på vegne af Aage Bangs Fond udlejet nyrenoverede kontorlokaler i A.C Bangs Hus på rekordtid. 

De nye lejere faldt pladask for det eksklusive kontorlejemål beliggende på ejendommens 5. sal som nu er udlejet – desuden med en lynhurtig indflytning.  

Den smukke funkisejendom blev opført til pelsgrossisten A.C. Bang i 1934 med et væld af beundringsværdige detaljer. På ejendommens top, i pelsdynastiets navn, kroner den forgyldte bronzeskulptur ”Pigen med pelsdyret”, som afbilleder jagtgudinden Diana i færd med at fange en mink med pels til at varme sig. 

Ejendommen har netop gennemgået en større renovering, som bl.a. har omfattet etableringen af to helt nye etager, integrerede solceller i gavlene, udvendig solafskærmning samt flot istandsættelse af alle kontoretager i ejendommen. Som følge af den gennemgribende renovering er den bevaringsværdige ejendom, som den første ejendom i Danmark, blevet tildelt en DGNB Diamantcertificering. Certificeringen hylder den bæredygtige arkitektoniske kvalitet i ombygningsprocessen. 

 

A.C. Bangs Hus