Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K
Cushman & Wakefield | RED| Amaliegade 3, 5. sal, 1256 København K|CVR-nr.: 30 53 49 99|Telefon: +45 33 13 13 99|E-mail: red@red.dk

Cushman & Wakefield | RED vinder samtlige 4 Euromoney Awards i Danmark igen

#Om RED #Pressemeddelelser

Cushman & Wakefield | RED, har igen for 2017 vundet samtlige 4 Euromoney Awards tildelt den danske erhvervsmæglerbranche. Cushman & Wakefield | RED har således vundet priserne som ”bedst til salg og udlejning”, ”bedst til vurdering”, ”bedst til research” og endelig ”bedste rådgiver samlet set”.

Cushman & Wakefield | RED vandt også samtlige 4 Euromoney Awards i Danmark i 2016.

De prestigefyldte Euromoney Awards uddeles én gang årligt af Euromoney Magazine indenfor en række af brancher, og dermed bl.a. også til banker, kreditforeninger, advokatfirmaer og revisionsfirmaer. I år er det 13. gang, at Euromoney Real Estate Survey anerkender de førende udbydere af erhvervsmæglerydelser. Vinderne udpeges efter afstemning foretaget blandt branchens aktører.

”Vi er naturligvis lige nu både overraskede og stolte over at vinde samtlige priser endnu engang” udtaler managing partner Nicholas Thurø. ”Omvendt ved vi jo godt, at den slags priser har det med fra tid til anden at skifte hænder, så vi ender vel med at være lidt frustrerede, den dag vi ingen priser vinder, når hele vort team fortsat har arbejdet ligeså hårdt som altid. Men lige nu er vi blot glade.” siger Nicholas Thurø.

Cushman & Wakefield | RED er senest gået foran i forhold til at gøre samtlige deres ejendomsdata tilgængelige via et nyt værktøj på www.red.dk. Man kan her se aggregerede data for samtlige handler i Danmark for perioden 2012 og frem til i dag.

Med det nye værktøj er det nu meget tilgængeligt for markedets aktører, at foretage egne analyser og få et hurtigt og nuanceret overblik over udviklingen i et bestemt geografisk område, for et bestemt segment – eksempelvis retail, bolig eller kontor, samt for en given investeringstype.

”Cushman & Wakefield | RED har en ambition om, at levere værdifulde markedsrapporter og analyser til vores klienter og aktører i ejendomsbranchen. Med anerkendelsen, i form af de 4 Euromoney Award priser, har vi fået mod på at skabe endnu mere transparens og arbejder netop nu på at udvide de data vi stiller til rådighed for markedet”, slutter managing partner Nicholas Thurø.